Skocz do zawartości

Krok po kroku

Funky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

20 minut ? Nie, co najmniej pół h :) A na poważnie, masz parę zł, kup tą książkę, naprawdę Ci rozjaśni temat. Wiem po sobie.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

2. Raczej wskazania drogi i przypilnowania bym szedł prosto.

A jaki ktoś miałby mieć w tym interes? :)

Rób jak wszyscy: czytaj, myśl, pytaj.

Poza tym nie ma 1 przepisu na pozycjonowanie.

Pan i Władca przemówił!

Przyszedł, nic nie wniósł do tematu, poszedł.

I za to go szanuję.

Za chwilę to samo zrobią pozostali.

jak już będziesz miał podstawy - będziesz wiedział co to anchor, h1, dns, GQT, podpierdalacz ;), spam, zaplecze, precel, katalog, swl, jak mniej więcej działa algo gugla itd itp

to przychodzisz tutaj i pytasz konkretnie lub sam szukasz odpowiedzi w szukajce forumowej

Jak wyżej :) Pozdrawiam.

Dobra panowie, koniec tematu bo zaczynają się wycieczki osobiste. Niech poczyta a jak coś nie zakuma niech pisze i już.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Chodzi o to że jakby każdy nowy użytkownik zakładał tutaj temat tego typu to każdy tracilby czas na odkrywanie koła od nowa ;)

Po to są tematy przyklejone w każdym dziale żebyś poświęcił chwilę i się z nimi zapoznał. W jeden wieczór miałbyś opanowane wszystkie podstawowe pojęcia. Tym bardziej że przychodzisz z 0 wiedzą, więc po tym co to jest katalogowanie ktoś musiałby tłumaczyć co to jest tekst z synonimami, do jakich katalogów dodać, skąd je brać...

Chodzi też o zwykłą ludzką uczciwość, to co wiele osób opanowywało latami chciałbyś otrzymać w jednym temacie. Wyobraź sobie biznes-forum na którym każdy zakłada temat jak założyć własną firmę krok po kroku i jak krok po kroku zarobić pierwszy milion ;)

Niedawno zastanawiałem się, kiedy dojdzie do tego, że jakiś nowy user wleci tutaj z tematem "Proszę mi wypozycjonować stronę bo jestem zielony i nie umiem"... Jeszcze kilka takich wątków i nastąpi to raczej wcześniej niż później... <_<

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności