Skocz do zawartości

Wycinka linków

stmaciek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, czy koledzy również zauważyli to w stosunku do swoich stron, ale liczba pokazywanych linków od jakiegoś tygodnia drastycznie spadła z 37k do 7k, czy to kwestia nowego uznawania, bądź nieuznawania linków przez algorytm, czy w jakiś sposób można powiązać to z robieniem porządków z "bezwartościowymi linkami", pozycje też znacznie gorsze niż przed tygodniem. Ciekawe, czy ktoś też obserwuje taki ruch, czy to tylko ja.

No więc ruch jest niesamowity, co kilka minut inne wartości linków dla strony, raz 84 szt., raz 19,7k, teraz 1584 szt. Wiedzcie, że coś się dzieje ;) ze stronami. Wydaje mi się, że z bazy wyrzucane są linki "zduplikowane" o tej samej treści, ale pewności jeszcze nie mam.

Może tak byście się ogarneli i w tego rodzaju sprawach konkretyzowali podawany przykład ? Bynajmniej nie chodzi o adres strony

ale gdzie są takie spadki/wzrosty - panel dla łebmajstrów , narzędzia własne , ogólnodostępne narzędzia ?

W SEO liczą się konkrety a nie pitu pitu .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Generalnie ja zauwazylem na moich stronach wolniejsza reakcje na linkowanie, oraz coraz wiecej stron dotyka spadek site. Spadek site ma miejsce od 02 kwietnia taki spozniony prima aprilis ;) strony sie wyindeksowuja potem czasem site rosnie, dla niektorych caly czas wywalanie z indeksu trwa

a z innej beczki, czy osoby majace kilkustronicowe zapleczowki zauwazyly ze googiel potrafi im pokazac site na poziomie kilku k? ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Moje przykładowe 2 strony, zmieniały pozycje co godzinę. Ostatecznie ta linkowana z "zaplecza" szeroko rozumianego z 5-7 na 3 i dziś się trzyma, ta linkowana SWL, z 7 na 14 chociaż była ponad trzy lata w TOP 8. Ilośc podstron zmienia się prawie codziennie w zakresie 3-5k.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności