Skocz do zawartości

[opinia] Niepoważna firma AZ.pl

wojtek.g

Rekomendowane odpowiedzi

Się czyta regulaminy

się pyta BOKu (na piśmie)

się testuje

się kupuje albo się spada jak najdalej :D

Się czyta regulaminy = 0,5%

się pyta BOKu (na piśmie) = 0,5%

się testuje = ~ 50%

się kupuje albo się spada jak najdalej = tak powinno być, ale naród ma męczeństwo w genach więc odpada...

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do downloadu - pytałem kiedyś na boku, odpowiedzieli, że mogę trzymać co chcę w jakich chcę celach, byle było zgodne z prawem. I tak sobie trzymam pliki i żadnych problemów nie robią.

Mam kilka stron w AZ.pl i szybkość może nie powala, ale też nie jest najgorsza. Jak na 20zł rocznie jest bardzo przyzwoicie ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Co jakiś czas przesyłają kody rabatowe, 90% zniżki i wychodzi właśnie 20zł~

Nie wiem jakim cudem ty korzystasz z tych znizek bo te na 90% sa tylko na nowo zakupione usługi a nie na przedłuzenie ;) tez bym tak chcial na przedluzenie bo za niedlugo musze zaplacic za personal jakies 240zł :)

• 4 lata później...

Wczoraj z konieczności wysłałem pytanie do BOK'u hostingu o godzinie 2017-09-07 13:32 do tej chwili bez odpowiedzi.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Oczywiście już dziś po południ ponowiłem. Ale akurat kończy mi się tam hosting, więc jest dobry czas by podziękować za współprace.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Oczywiście nadal bez odpowiedzi ...

- A omijaj Rozłogi ! - krzyknął mu na drogę Zagłoba - jeśli zaś spotkasz Bohuna, nie gadaj, żeś mię widział, słyszysz?

- A omijaj też AZ.pl ....

Dlatego, że na ich stronie [ mam konto w dawny AZ]  https://dawne.az.pl/kontakt-az.pl.html jest coś takiego jak:
Skontaktuj się z AZ.pl -> Hosting -> Obsługa cPanel®, konfiguracja domeny dla hostingu, bazy danych, testy, odnawianie usług.

Dzień dobry,

Drogi Kliencie,

wiadomość została wygenerowana automatycznie jako potwierdzenie otrzymania przez AZ.pl Twojego zgłoszenia. Prosimy NIE ODPOWIADAĆ.

Twoje zgłoszenie otrzymało numer [ALMI-43823-xxxx]

W trosce o dobrą, wzajemną komunikację i współpracę, odpowiedź na zgłoszenie zostanie wysłana najpóźniej w ciągu 24 godzin roboczych.

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie!

Zespół Obsługi Klienta AZ.pl

Więc jako ich klient z aktywnym hostingiem  oczekuje tego  czego się sami deklarują. W tym świetle patrząc nie odczuwam potrzeby rozmawiać z kimś na czacie lub telefonicznie i tłumaczyć o co mi chodzi ...

42 minuty temu, Mion napisał:

W tym świetle patrząc nie odczuwam potrzeby rozmawiać z kimś na czacie lub telefonicznie i tłumaczyć o co mi chodzi ...

Z tego wynika, że twój problem nie jest tak ważny. Dlatego nie wiem jaki jest sens odkopywania tematu z 2013 roku i informowania nas o twoich  problemach z az.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności