Skocz do zawartości

Student-zarabia.pl

b0br

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny blog poświęcony tematyce zarabiania. Jednakże, mój nie ogranicza się tylko do sfery internetu. Przedstawiam również pomysły na zarabianie poza nim. Tak więc, serdecznie zapraszam, proszę o ocenę i krytykę ;)

www.student-zarabia.pl

Pozdrawiam :yahoo:

Dzięki za dotychczasowe opinie. Widzę, że jest problem z wyglądem. Może ktoś zaproponuje jakiś ciekawy darmowy theme do wordpressa który by się nadał? Przeszukałem mnóstwo stron w poszukiwaniu jakiegoś nadającego się i ten był jedynym który wpadł mi w oko.

Moim zdaniem warto zainwestować nawet 5-10 $ na zakup lepszego thema, bardziej unikatowy, gwarancja jakości... :-) ilez to jest, z 30 zł zainwestować i już coś można mieć. Bo żeby zarabiać trzeba też komuś dać zrobić ;-) Inwestycja jest konieczna - takie jest moje zdanie i powiedzenie które słyszę za każdym razem podczas tworzeniu jakiejś firmy / biznesu.

Pozdrawiam ;)

Duże zmiany...

Jest trochę fajnych, darmowych templetów do Wordpressa, trzeba tylko poświęcić troszkę czasu, żeby znaleźć coś, co pasuje do tematyki, a z tym może być ciężko.

Jednak nie ma to jak indywidualnie zaprojektowany i dopieszczony szablon, ale jak się zaczyna, to trzeba sobie jakoś radzić;]

Mimo wszystko warto poszukać czegoś lepszego;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Za niezachowanie proporcji obrazków na stronach powinny być kary śmierci...

Poprawione :D

Wygląd nie zachęca. Gdybym wszedł "przez przypadek" potraktowałbym ten blog jak zaplecze :/

Ale pomysł dobry.

Szczerze to graficznie nie zachwyca:P Przypomina mi zwykłego precelka.

Znalazłem nowy theme, zacząłem już tłumaczyć i dostosowywać żeby jako tako wyglądało. Trochę jeszcze jest do zrobienia, ale mam nadzieję, że wygląda lepiej. Hm?

Dzięki za dotychczasowe opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności