Skocz do zawartości

WAPSTER

bruny

Rekomendowane odpowiedzi

zmienili gadaczke na "Słuchasz wersji demo" :spam:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Witam , co do wapstera to powiem wam że są dużą konkurencją do choćby wapacza czy jamby , sam jestem partnerem wapacza i u mnie dzwonek polifoniczny kosztuje 10 zł z hakiem , na wapsterze kosztuje 5 zł z gorszami. Ci którzy mają umowy z wapsterem może i dobrze zrobili. Ja mam strone od kilku dni i puki co niechca mi jej zarejestrować na google.com . Obecnie mam tylko reklame w google adwords i baner. Od czegoś trzeb zacząć . Myślę , że wapacz nie uniknie obniżki cen .

z1090.jpg

W najblizszych tygodniach calkowicie zmieniamy kontent jak i panel zarzadzajacy multimediami. Ceny beda rowniez do wyboru przez partnera. O nowosciach poinformujemy na tym forum rowniez.

co do wyplat: platnosci po 3 dniach od zakonczenia miesiaca :D a dokladnie w tym samym dniu w ktorym otrzymujemy dokument do rozliczenia :)

Zapraszam do wspolpracy - System Cashbill

----

System CashBill - Uslugi SMS Premium - https://www.cashbill.pl

Systemy informatyczne - https://www.mediasystems.pl

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Nie wiem, co im znowu strzeliło do głowy, ale znowu na dzwonach jest reklama wapstera - brak mi słów - pewnie chodzi o zyski zyski - ale czy to dobry kierunek? - nie wiem, jak inni "partnerzy" wapstera, ale pewnie też ostatnio dostali (miesiąc temu) ofertę np. phonesatu - ja im odpisałem i przysłali mi 15-sto stronnicową ofertę ze stawkami i prowizjami, oraz opisem - jak tak dalej pójdzie to się przeniosę - tym bardziej, że ich kontent jest znacznie mniej rozpowszechniany, przez co bardziej atrakcyjny.

phonesat jest duzo drozszy od wapstera :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności