Skocz do zawartości

Sprawdzanie zaindeksowania.

AdamA

Rekomendowane odpowiedzi

Automatyczne sprawdzanie zaindeksowania: Site SEO Master dużych ilości stron.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A od kiedy cache strony oznacza indeksację podstrony przez Google i widzenie linka jaki jest na takiej podstronie ?

Chyba coś mnie omineło z nowości SEO albo znów pitolenie bzdur bez poparcia i powielanie głupot + sprzedaż produktów - czyli znów kasa

Nie ma technicznej możliwości żeby sprawdzić czy na 100% nasz link na podstronie xyz jest zaindeksowany w Google czy nie - najbliższe prawdy będzie dodanie strony do Google Webmaster Tools i tam patrzenie co się dzieje i co Google widzie ale na 1000% nie podane metody powyżej - nabijanie w butelkę to jest i nic więcej

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

+ sprzedaż produktów - czyli znów kasa

Co w tym złego jeśli poleca dobry program(wiem ze jest autorem), sam korzystam do filtrowania bazy katalogów Twojej dodawarki.

AdamA polecam z czystym sumieniem PSM, nigdy nie masz możliwości sprawdzenia w 100%, ale otrzymasz przynajmniej orientacyjne wyniki.

To ja jako rozjemca potencjalnej bitewki polecam Scrapeboxa - za $57 będzie się miało jeszcze kupę innych mozliwości. A tak w ogóle wszystkie programy do d...y jak się do tego nie będzie miało listy działających proxy, bo bo przy sprawdzaniu kilkudzięciu np. linków automatem, to G szybko właściwie identyfikuje, kto to robi :) No i jak mówili przedmówcy - Webmaster Tools jest bardz pomocny i to nie tylko w sprawdzaniu zaindeksownia.

@Mroczo - żaden produkt Miona czy mój czy SB nie ma możliwości sprawdzić zaindeksowania wpisu więc nie można reklamować czegoś co jest z założenia kłamstwem

Automatyczne sprawdzanie zaindeksowania: Site SEO Master dużych ilości stron

Jest to kłamstwo mające na celu sprzedaż produktu

Gdyby napisane było że przy pomocy xxx można sprawdzić site domen gdzie mamy linki to OK nie ma problemu - a że jest to dział dla początkujących to jest to dla mnie szukanie jelenia

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności