Skocz do zawartości

Strona salonu kosmetycznego

haRacz

Rekomendowane odpowiedzi

Dodaj atrybut alt do

templates/i/flower.png

Obrazek w zakładce Promocje popraw bo wygląda paskudnie. Jakiś zmniejszony na siłę.

Sądzę że zakładka nowości powinna być w okolicy głównej strony bo od niej z reguły zaczynają się wejścia.

Strona jak dla mnie ogółem ma dziwne kolory ale sądzę iż ma to być jak w salonie. Zakładka fryzjer ma cennik (ceny) jak wklejone, nie za dobrze to wygląda ale z tego co widzę to ogółem ten szablon "tak ma". Mnie się to nie podoba.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

@Rogal - przez miesiac strona lezala sobie w zasadzie bez zadnej optymalizacji, wszystko bylo ok zaindeksowane. Po miesiaciu dodalem optymalizacje strony i od tego czasu tylko raz mi sie udalo znalezc ta strone na 1 slowo kluczowe i to na 16 stronie.

@Maksiu - sam obrazek nie niesie zadnej informacji, wiec zostanie bez altu. Dostepnosc > seo.

Obrazek w promocje taki dostalem, wiec nie za duzo mozna z nim zrobic niestety.

Podstrona nowosc - raczej nie sadze zeby pojawialo sie tam duzo nowosci, wiec chyba lepiej zeby byla tam gdzie jest.

Liczba linków prowadzących do strony to piękne ZERO. Czyli nie jest to filtr a po prostu BRAK jakiegokolwiek pozycjonowania.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Stronka niestety nieciekawa i szablonowa.

Brak mi pięknej, sfotoszopowanej Pani z jeszcze piękniejszą fryzurą;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności