Skocz do zawartości

Grupa katalogów pr4-5

mianle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kategorii fakt dużo. Regionalne może jeszcze by się przydały. Dzięki za super szybką moderację.

Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna

Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer.

Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:)

jak pisałem wcześniej.. opłaty będą ale dopiero jak będzie 500-1000 wpisów i kilka tyś stron zaindxowanych przez google...

a może mała ankieta.. ile jesteście wstanie zapłacić za taki multikod?

czy 10zł to dużo ?

dodam że opłaty będą tylko po to aby zapanować nad katalogami i uniknać dodawania śmieciowych stron :)

a w katalogu pozostanie tylko jeden link wychodzący (tak jak jest to teraz)

pozdrawiam

ja widzę że dodałeś kategorie.. zaraz je zaakceptuje..

po prostu kategorie pojawiają się po akceptacji moderatora

Z tym, że na liście były widoczne, ale bez nazw :) Tzn tak mi się wydaje, że to one, bo przed dodaniem ich nie było, a po dodaniu lecąc wg. alfabetu pojawiłyby się właśnie w tych miejscach.

A tak poza tym, to katalogi świetne!

Zrób to sam - blog dla majsterkowiczów

mocy to one nigdy nie widziały, podobnie jak świetności w przeszłości a w przyszłosci może kiedyś... nie ma się co jarać defaultową skórką seoka ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie masz za co dziękować - ja nie dodałem tam żadnego wpisu :) po prostu patrzę na zachwyty dodawaczy ....

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności