Skocz do zawartości

[Opinie] hostinghouse.pl

miz

Rekomendowane odpowiedzi

@drnoah w sumie od poczatku istnienia hostingu dwoch userow dostalo ostrzezenia, poprawili troche skrypty i nadal uzywaja hostingu, nikomu nie podziekowalem za wspolprace wiec wydaje mi sie ze 'da sie zyc'

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Hostuję tam dwie strony, firmową i rosnący w siłę serwis ogłoszeniowy i jestem zadowolony. Serwis też bardzo dobry, pamiętam jak byłem mile zaskoczony jak napisałem kiedyś ticket do supportu (zanim zostałem klientem) po godzinie 23 i niebawem dostałem odpowiedź :)

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Mi działa wszystko elegancko. Dzisiaj wykupiłem kolejny serwer SEO w hostinghouse

Mi działa wszystko elegancko. Dzisiaj wykupiłem kolejny serwer SEO w hostinghouse

Obecnie słowo "elegancko" zamieniłbym na dobrze.

"Maksymalny dopuszczalny rozmiar pliku: 5MB. Po wysłaniu plików możesz nadać im tytuły i opisy."

Jest jakiś limit na wgrywanie zdjęć ? Od razu mówię, że taki komunikat wyskoczył mi po wgraniu zdjęcia, którego rozmiar miał z 30kb. Jednak łacznie było wgranych ze 160 zdjęć.

Działałem na nie moim koncie, tylko na kumpla.

Kolejna rzecz:

Chciałem wgrać bazę przez phpmyadmin. Przez panel się wgrać jej nie dało, bo jest timeout ustawiony na 15 sekund i tego limitu zwiększyć nie można dla pojedynczych kont.

Napisałem do supportu i odpisali mi żebym wgrał przez PA. Mówię, ok, jeżeli się da to super. Wgrywam -> baza wgrana -> krzaki na stronie zamiast polskich liter. Napisałem kolejny raz do supportu, że plik jest przekonwertowany do utf-8 i nie wiem czemu dalej są krzaki.

Dostałem odpowiedź:

Witam,

Jeśli na stronie, która jest w utf-8 są "krzaki", to znaczy, że zrzut nie był poprawnie przekonwertowany lub zimportowany. Niestety nie świadczymy pomocy z obu czynności.

Pomyślałem sobie, że może support miał rację i źle coś zrobiłem. Ale serio nie wiem co tutaj można byłoby zrobić źle :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Od siebie dodam, że jakieś 8 czy 9 miesięcy mam tam postawionych 10 niewielkich blogów na wordpressie i wszystko jest świetnie. Nie zauważyłem awarii żadnych, serwer dobrze skonfigurowany, wszystko szybko działa, sprawnie, support zawsze czuwa, a do tego cenowo wypada świetnie.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 8 miesięcy temu...

up - nie jestem zaprzyjaźnioną osobą.

Hosting na lekkie stronki bardzo dobry, zwłaszcza za taką cenę. Zamierzam rozszerzyć pakiet.

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...

Ja od roku korzystam z ich usług i nie ma się naprawdę czego doczepić. Zawsze jak mam jakiś problem to po otwarciu zgłoszenia czekam maksymalnie kilka godzin i wszystko załatwione. Nie pamiętam też żadnej przerwy w działaniu hostingu.

Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności