Skocz do zawartości

Który CMS na portal tego typu...?

gallanonimowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, ;)

poszukuję systemu CMS, który będzie spełniał podobne funkcję jak przykładowo: https://www.skradzione.com.pl/ a konkretnie:

- wyświetlenie odpowiednich kategorii w głównym menu z liczba dodanych ogłoszeń

- możliwość zdefiniowana własnych pól podczas dodawania przez gości ogłoszenia, przykładowo: nazwa, opis, dodanie zdjęcia, kontaktu etc...

- zaawansowana wyszukiwarka, tn. taka która daje możliwość wyszukania po każdym z wyżej wymienionych pól

- wyświetlanie ostatnio dodanych ogłoszeń

- wyświetlanie statystyk

- możliwość zarządzania ogłoszeniami przez gości

czy w tym wypadku Wordpress się sprawdzi, jeżeli tak to z jakimi pluginami?

Z góry dziękuję za pomoc :P

Wordpress to chyba by się baaaaaardzo trzeba nakombinować, natomiast drupal powinien dać radę spokojnie.

pozdrawiam

Maciek

Współprowadzę kilkanaście tematycznych projektów w necie (medytacja, joga, zdrowie itp.). Jeśli chcesz się skontaktować z propozycją ciekawej współpracy - jestem otwarty. Kilka przykładowych projektów: joga kraków, sufizm uniwersalny - medytacja czy joga portal.

joomla + sobi ;)

Chyba SOBI będzie świetnym rozwiązaniem, możesz polecić jakieś tutki etc? ;) Czy ma możliwość dodania zdjęcia do wpisu?:)

Jeszcze jedno pytanie, jak zrobić taką mapkę interaktywną jak na tej stronie (połączona z wyszukiwarką)?

https://oferion.pl/firmy?title=&field_w...e_tid_depth=All

teraz dylemat DRUPAL CZY JOOMLA :)

Portal w zasadzie jest tak prosty, że aż szkoda joomli na to odpalać ;). Fajnie było by napisać coś autorskiego. Ba co więcej, takie portale to fajna sprawa, jak już będziesz tworzył własny to dobrym pomysłem było by zrobić długi ogon na numery seryjne. Będzie to pomocne i przydatne oraz trochę ruchu Ci ściągnie na stronę. Autorski soft zawsze Ci na coś takiego pozwoli, z gotowcami - niestety, bywa rożnie. Pozdrawiam.

Czy ma możliwość dodania zdjęcia do wpisu?:)

Tak masz możliwość :)

Co do tutoriali to głównie forum joomla

Co do mapki, to ktoś napisał takie coś pod sobi z mapą Polski, ale teraz nie mogę znaleźć.

Sobie ma bezpłatne i płatne moduły i można wyczarować cuda.

Czy ma możliwość dodania zdjęcia do wpisu?:)

Tak masz możliwość :)

Co do tutoriali to głównie forum joomla

Co do mapki, to ktoś napisał takie coś pod sobi z mapą Polski, ale teraz nie mogę znaleźć.

Sobie ma bezpłatne i płatne moduły i można wyczarować cuda.

Rozumiem, że SOBI ma wieksze możliwość od DRUPALA? ;)

Możliwościami :D się różnią. Pytanie, czy chcesz zarabiać na serwisie, czy raczej ma być to swego rodzaju zaplecze, czy co? Bo jeśli np. robisz coś hobbystycznie, ja tak robiłem portal nauki jazdy, to nie wchodzę w platne rozwiązania, jeśli chcesz na tym zarabiać, to przelicz ile Ci wyjdzie:

darmowy cms + dodatki (darmowe, płatne) + wdrożenie = koszt?

autorski cms + wdrożenie = koszt?

Przemyśl ile co kosztuje i zobacz co się bardziej opłaca.

Tak jak już Ci, któryś kolega napisał możliwości definiowane są głównie przez osobę, a nie cms :wow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności