Skocz do zawartości

Layout - proszę o sugestie

MikołajZ.

Rekomendowane odpowiedzi

Od kilku dni dziobię przy grafice, która po zakodowaniu będzie stanowić zbiór moich prac.

Tak o to powstał koncept portfolio:

Klik

Chciałem, aby było dość przestrzennie, a jednocześnie niezbyt pusto. Udało się?

Co byście zmienili? (stopkowy fejsbuk jest oczywiście podglądowym).

a mi tak średnio to wygląda, ma być kreatywnie, a wygląda jak jeden z miliona darmowych szablonów do wordpressa.

Nie musi to oczywiście być zawalone wodotryskami, ale wg mnie, przynajmniej jeden element szablonu powinien reprezentować próbkę Twoich możliwości, a reszta powinna być bardzo starannie wykonanym interfejsem, estetycznie i ładnie, plus jakiś mały gadżet..., teraz tego niestety nie widzę.

A jeśli już zostawać przy tym co jest, to bym przynajmniej logo powiększył, bo przy pozostałych fontach, trochę jest kurdupelne.

Pozdrawiam :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Na twoim miejscu skoncentrował bym uwagę na dopracowaniu detali i drobnych artystycznych szczegółów...

Portal informacyjny agregujący wiadomości RSS XMC.PL

Projektowanie stron i sklepów internetowych dev.xmc.pl Tomasz Michałowski

Potrzebujesz linków pozycjonujących ? Złóż zamówienie w LINKI SEO SKLEP i ciesz się wzrostem w rankingach.

Ogólnie całkiem przyjemny projekt. Ma spory potencjał.

Logo faktycznie małe.

Brakuje też jakichś charakterystycznych detali. Czegoś, co odróżni twoją stronę od innych. Próbowałeś chyba z tymi - i >, ale jakoś średnio mi podchodzą.

Wiem, że znalezienie czegoś takiego nie jest łatwe, ale jakoś trzeba się próbować wyróżnić z tłumu innych webdesignerów;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

a mi tak średnio to wygląda, ma być kreatywnie, a wygląda jak jeden z miliona darmowych szablonów do wordpressa.

Zgadzam się w 100%, nic specjalnego co odróżnia ten projekt od przeciętnych szablonów WP. Mikołaj, po Tobie spodziewałem się dużo więcej, do roboty :P

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Chwilowo grafika będzie stanowić moją "portfoliową" stronę. DG w drodzę i koniecznie muszę mieć coś na już, co mogę prezentować klientom (szewc bez butów nie może chodzić..). Przy zakodowaniu zapewne wprowadzi się drobne "smaczki", coby podkreślić niektóre elementy. Serdeczne dzięki wszystkim za opinie ;-).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności