Skocz do zawartości

Nardzędzie do synonimizacji online lub webowe

seo_świniak

Rekomendowane odpowiedzi

Maksiu... pls... miało być stabilne, a autor czasami nawet zapomina opłacić serwera przez dłuższy czas...

polecam TheBestSpinner działa zarówno desktopowo, jak i za pośrednictwem api

albo SpinnerChief - używam tylko desktopowo (nowa wersja beta nawet ciekawa...)

dymna.jpg

No wybacz ale ja nie trafiłem jeszcze aby ta strona była off line. Poza tym nie tylko ja ją tu polecałem, więc chyba coś w tym jest.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Maksiu, też wielokrotnie polecam to narzędzie, ale offline niestety jest często... Widocznie nasza częstotliwość synonimizowania tekstów jest diametralnie różna. To jest dobre i darmowe narzędzie, ale na pewno nie można go polecać jako stabilne.

polecam wątek od tego miejsca

chociaż, wcześniej - od kiedy powstało narzędzie - również często się to zdarzało.

jak sobie przeanalizujesz, to zobaczysz, że problem ze stabilnością tej maszynki jest od początku i nadal występuje.

no ale co ja tam się znam...

dymna.jpg

Też jest dobry: link

Co do Crewriter osobiście nie miałem z nim żadnych kłopotów.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Widocznie nasza częstotliwość synonimizowania tekstów jest diametralnie różna

Na pewno, ja siedzę w tym od niedawna i nie widziałem aby padał więc nie potwierdzę i nie zaprzeczę. Osobiście używam desktopowych aplikacji bo mi wygodniej.

Co do synonimów to on line ten słownik jest ok, co do aplikacji na PCta polecam .

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności