Skocz do zawartości

Dodawanie kategorii, podkategorii i wpisów

Rekomendowane odpowiedzi

chyba wiadomo o co chodzi?

tak wiem o co Ci chodzi, pytanie czy przełączać automatem czy zrobić tak jak sugeruje scorpi i dać po prostu powroty w postaci linków...

np. wróć na stronę główną lub wejdź do założonej kategorii

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a co strip_tags() przeszkadza w adresie? :(

adres to jedyne pole gdzie nie dałem htmlspecialchars bo nie ma z tego łatwego powrotu do takiej postaci urla jaki chcę przechowywać w bazie

ale urlencode() a potem urldecode() + str_replace("&","&",$url); powinno mi tu w sam raz zagrać :( dzięki

Przy dodawaniu strony łapie wszystko:

https://!@#$%^&*()_+|?>/

I zatwierdza z powodzeniem.

https://demo.otwarty.pl/index.php?a=szcz&id=2885

Rozumiem że cały czas faza testów.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

czemu niby ma nie zatwierdzać skoro pozostałe skrypty (np cncat) zatwierdzają tego typu ciąg znaków w URLu?

dodawanie wpisów starałem się dostosowywać do standardów ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wywalić możliwość dodawania tych wpisów stron z których serwerami nie da się połączyć.

koniq, z melassą znaleźliśmy bugi w dodawaniu i przed minutą uploadnąłem na demo poprawkę, sprawdź jeszce raz to dodawanie strony

a tak swoją drogą jeśli nie precyzujesz co Ci się nie podoba w danym obszarze to skąd mam wiedzieć co poprawiać? :hello:

hym teraz mi sie podoba :) wczesniej nie bylo możliwosci edycji wpisu dodawanego , czyli dodawanie w kazdej podkategori bedzie trzeba powtarzac ( tak jak w qlweb ) myslalem ze zastosujesz jakies rozwiazanie ze dodajemy stronke i dopisujemy do kategori ( chociaz mam zamiar u siebie zezwolic na 1 wpis )

czyli dodawanie w kazdej podkategori bedzie trzeba powtarzac

w wersji 1.0 trzeba powtarzać, przy czym tylko za pierwszym razem wpis dodawany jest do bazy, za każdym kolejnym tworzona jest wyłacznie relacja.

kurcze, dodając stronę na https://www.ivg.pl/pod,31.html wyskakuje komunikat:

Malformed header from CGI script: * About to connect() to www.onet.pl port 80 * Trying 213.180.130.200... * connected * Connected to www.onet.pl (213.180.130.200) port 80[...]

można oczywiście dodać stronę jednak taki komunikat na stronie wygląda fatalnie :)

zero3, jak w Konfiguracji masz usatwione "Metoda łączenia się z serwerami:"? Jeśli możesz to potestuj dodawanie stron na każdej z dostępnych opcji: file_get... | fopen | curl

Zaczyn sceny PL w powszechnym skrypciarstwie

Polak potrafi :soczek:

Ciągle niepoprawnie

to przeładuj sesję - wyłącz i włacz przeglądarkę jeszcze raz może z tych kulfoników ustawi Ci się prostsze hasło :) no i używaj wielkich liter alfabetu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności