Skocz do zawartości

Dostałem propozycję współpracy ...

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przecież oni się nie przejmują, że wyślą do 100 ludzi z ofertą strony, która będzie de facto zapleczem. Ważne jest, że 101 trafi się jeleń z którego zedrą ceny rynkowe plus ekstra 100%

Zobacz akcesoria numizmatyczne prosto od producenta.

W ofercie między innymi kapsle na monety, lupy oraz wiele innych.

Przecież oni się nie przejmują, że wyślą do 100 ludzi z ofertą strony, która będzie de facto zapleczem. Ważne jest, że 101 trafi się jeleń z którego zedrą ceny rynkowe plus ekstra 100%

No tak - każdy z nas zna takie firmy. Większość długo nie pociągnęła.

A w sumie jak się przyjrzałam ich stronie, to miałam ochotę napisać, że w zamian za "super pozycjonowanie" mojej strony mogę ich trochę pouczyć, bo mialam wrażenie, że sami do końca nie wiedzą, o co w tym chodzi :) przynajmniej tak wynikało z "wartości merytorycznej" tekstów na stronie zawartych :)

Jak wpisałam w wyszukiwarke na forum nazwe tej super firmy, to nic mi nie znalazlo. więc myslałam, że nikt o tym jeszcze nie pisał.

jest już w dziale dowcipy :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a mnie się podoba podpis

Sz.p.Anka Majewski

choć z drugiej strony :) jesli to pani Ania.. to ja zdejmę dres i chyba sam się jej dam pozycjonować jak tylko chce

i od razu widać, że to kobieta

cytuje :

"Zawsze staram się, aby być ekspertem w każdej dziedzinie, którą się zajmuję." :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ja rozumiem, że konkurencja wysyła zapytanie na maile stron zapleczowych ale żeby na strone firmową (świadczącą te same usługi)?

Treść maila:

Witaj,

Skorzystam z okazji, aby się przedstawić. Nazywam się Anka Majewski i

jest mi bardzo miło Cię poznać. Pracuję jako SEO manager dla PLSEO.

Podczas poszukiwania informacji dla jednego z moich partnerów

trafiłam na xxxxxxxxx.pl i mam dla Ciebie kilka interesujących sugestii.

Chciałabym podzielić się z Tobą szczegółami.

Jako ekspert w sprawach SEO zajmuje się wysokiej jakości stronami internetowymi,

które mogą pomóc Twojej stronie uzyskać wyższe miejsca w wyszukiwarkach i zwiększyć ruch na stronie.

Jeżeli interesują Cię szczegóły, to z przyjemnością wyślę Ci wszystkie dodatkowe informacje

potrzebne do realizacji tego celu.

Bardzo dziękuję za poświęcony czas,

Anka Majewski

plseo.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności