Skocz do zawartości

Dostałem propozycję współpracy ...

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak zacząłem to czytać pomyślałem "ale dobre teraz robią te translatory". A teraz to już nie wiem czy to ręcznie pisany tekst czy tłumaczony ;)

"Po sprawdzeniu linków wskazujacych na Twoja strone zauwazylam, ze nie posiadasz duzej róznorodnosci linków. Ilosc backlinks jest wazna, ale róznorodnosc linków kierujacych do Twojej strony jest równie waznym czynnikiem dla Google."

Też dostałem ;)

Najśmieszniejsze, że na stronie plseo działa tylko "strona główna", a kontakt jest mailto ;) i żadnych informacji, żadnych ;)

Chociaż dziewczyna się rozwija, bo ja dostałem trochę inną treść niż Zgred. Ale w zasadzie chodziło, o to samo.

Pytanie tylko w jaki sposób dobierała adresy?

Na linkedin jest profil ;) jakby ktoś był ciekawy, kto nas spamuje ;)

Też dostałem mail od Pani Anny ;)

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

...Dzisiaj odwiedziłem stronę internetową Państwa Firmy. Mimo, że dobrze prezentuje się wizualnie, jest na odległej pozycji w wyszukiwarce. Dzięki odpowiednim zabiegom Państwa strona internetowa może być stosunkowo niewielkim kosztem wyświetlana w ścisłej czołówce wyników wyszukiwania google.pl na takie frazy jak np. "..." czy kilkanaście innych pokrewnych fraz ściśle dopasowanych do profilu działalności Państwa firmy. Obecnie w wyszukiwarkach internetowych w Państwa branży istnieje duża konkurencja, ale dzięki skutecznym działaniom mogą umieścić Państwa stronę WWW na najwyższych miejscach wyników wyszukiwania...

...Proponowany przez mnie model współpracy zakłada płatności jedynie za osiągnięcie efektu w postaci umieszczenia Państwa strony WWW w pierwszej dziesiątce wyników wyszukiwania określonych wyrażeń kluczowych. W innym przypadku pozycjonowanie jest bezpłatne...

Sent: Wednesday, April 18, 2012 10:14 AM

Zaproponowana fraza jest akurat nie związana z tematyką strony ale pozostałe 30 istotnych fraz jest już, szczęśliwie w tym TOP10 :D

Cóż, każdy"orze jak może" ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 3 miesiące temu...

Też dostałem kilka ofert współpracy - każdy na inną moją stronę www. Byłem ciekaw co proponują więc zgodziłem się wstępnie na opublikowanie ich strony na mojej. Ja nie potrzebowałem ich pomocy bo mam stronę www łatwą do znalezienie przez potrzebujących - ścisła tematyka. Otrzymałem artykuł do publikacji o tematyce "... Równie trudno kieruje się pociągiem do kasyna online przy czym o dziwo link (podkreślone) kierował na moją stronę na której miałem ten artykuł umieścić. Poza tym oczywiście o reklamie hazardu nie ma mowy :peace:

• 2 tygodnie później...

Ja też otrzymywałem wiadomości od Anka Majewski i myślałem, że to naprawdę ona pisze, ale jak otrzymałem tę wiadomość (co zaraz napiszę) to od razu poszukałem w Google opinii na temat plseo.org i trafiłem na tę stronę, dlatego opublikuję tą śmieszną wiadomość (tym razem widać, że to bot):

Cześć

Miło usłyszeć od ciebie.

Od promujemy segment w kasynach, tak mi przykro, musimy włączyć te linki. Ale widać, że te linki nie chodzą do rzeczywistych witryn hazardowych, ale wyłącznie informacyjny te na kasynach. Inni klienci Piszesz nasz artykuł o podobnych linków. Więc łaskawie przemyśleć nad decyzją.

Pozdrawiam

Co najlepsze wcześniej pisała "Witam", a teraz "Cześć". Dodam jeszcze, że nie wysłała na adres administracyjny tylko działu promocji. Nie wiem nawet o co tym razem chodzi w tej wiadomości. Odpowiem, że się zgadzam i żeby podesłała artykuł co mam umieścić na stronie. Poinformuję was jak mi odpisze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności