Skocz do zawartości

Router wifi z dużym zasięgiem

My4tic

Rekomendowane odpowiedzi

Maks wiem dlatego pytam jak to możliwe.

Sieć łapałem przez wifi wbudowane w lapku na południu FR , przez dwa lata torrenty to z takimi prędkościami leciały , a po przyjeździe do PL w jakimś tam okresie po przez 2 dni łapałem ją dwie kreski , łaczyło sie normalnie (connected) ale sieci ni emogłem przeglądać, i pytam jak to możliwe? (z vpn nie korzystałem)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

To źle opisałeś to bo wyszło na to że 2 tyś. km a Ty śmigasz dalej po tej sieci :D

Miałeś może napis połączenie z siecią ale nie miałeś połączenia z internetem, tak ?

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe Łódź. Na rynku od 1995 roku.

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Nie wiem może,w każdym razie było conected i pakiety leciały w "status" ale nieregularnie i wolno coś jak play przy darmowej prędkości i na 17 calach albo słabe proxy ,tyle że tam po 5 minutach sie coś ładowąło a tu ładuje ładuje i error był.Moge dodać że jak wjeżdżałem do DE to na postoju jeszcze łapałem tą sieć.

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności