Skocz do zawartości

Nowa Panda ?

Grey Ronin

Rekomendowane odpowiedzi

Nadal mozna wpychac do topow teksty markova.

No można. Analizowałem takie wygenerowane teksty i wykres wychodził jak dla artrykułów z wykipedii przedastawiony przez Veal'a. Prawie ideał i pełna naturalność ;) Pewnie dlatego Google tak chętnie to łyka.

BTW. Również mam wrażenie, że kary są za linki i to jest według googla przeoptymalizowanie. Myślę, że to napędzi wkrótce falę nienawiści (blast za blast), a za pół roku wycofają sie cichcem z debilnych pomysłów.

Jednym słowem trzeba dokupić kilka Rumaków:D

Na moje to będzie tak jak z regionalkami, 2-3 tygodnie i nagle znowu będą wysoko.

Takie przymiarki mogliby sobie darować przed weekendem majowym ;)

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@Re up

A to ma wspólnego chłopcze z Pandą, że lecą mi frazy na kilkudziesięciu stronach. I nie odpowiadaj jakbyś miał synka przed sobą.

Nie spinaj posladow i chlopcem ewidentnie jestes Ty skoro nie potrafisz trzymac nerwow na wodzy. Do synka bym mial wiecej szacunku. Wez sobie melise albo idz na spacer.

Zadalem proste pytanie. Nie rozumiem czemu kazdy spadek jest teraz wiazany z Panda.

Mam skoki prawie w nadprzestrzeń. Od dłuższego czasu żadnego syfu typu SWLe, badziewia dopalacze, byle jakie precle, linki na spamie, katalogi. Wszystko idzie w górę. Jasna strona mocy.

No to niech tylko konkurencja to zobaczy i Twoje strony zaraz -30 w dół :co: Tak to właśnie teraz będzie działać...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Nie spinaj posladow i chlopcem ewidentnie jestes Ty skoro nie potrafisz trzymac nerwow na wodzy. Do synka bym mial wiecej szacunku. Wez sobie melise albo idz na spacer.

Zadalem proste pytanie. Nie rozumiem czemu kazdy spadek jest teraz wiazany z Panda.

Masz śmieszne powiedzonka, ale na mnie nie robisz żadnego wrażenia chłopcze. :co: Co do Pandy, czy ja coś napisałem, że Panda jest winna spadkom? Podpiąłem się tylko pod temat, który traktuje o zmianach w algorytmie. Jak widzę, że dzieje się cos poza normalnymi spadkami/wzrostami na stronach to udzielam się w temacie, mogącym mieć cosz tym wspólnego. Widocznie jesteś zbyt prosty, żeby to zrozumieć. EOT

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Tez jestem tego zdania. Nie jest to kwestia dni albo tygodni ale jezeli algorytm bedzie zwracal slabe wyniki to po co korzystac z takiej wyszukiwarki? Bo chyba nie po to, zeby sobie poogladac reklamy.

Mozna jedynie zalowac, ze Microsoft nadal chyba nie wie, ze w Polsce jest potencjalnie duzy rynek bo odpowiednia promocja Binga moglaby ten proces przyspieszyc.

dokladnie,dobra promocja marki,poprawa indeksacji polskich stron i dzialania bing'a w polsce i mysle, ze powoli uzytkownicy zaczeli by sie przesiadac.. jest jeszcze yandex, ktory tez moglby zainteresowac sie Polska:)

bez urazy ale sami się do tego przyczyniliśmy zaniżając jakość i wciskając seło za 9,90 ... :)

niestety to prawda, ciezko z tej kupy sie teraz wygrzebac..

Drzwi,okna i podłogi na remos.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności