Skocz do zawartości

Nowa Panda ?

Grey Ronin

Rekomendowane odpowiedzi

Google ładnie zaczyna sobie przeczyć:

- nie namawiaj do linkowania, niech użytkownicy sami linkują vs. wykryliśmy linki do Twojej witryny (czyli proś swoich użytkowników o ich usuwanie)

- optymalizuj, bo tylko takie strony będą wysoko vs. Twoja strona jest zoptymalizowana / przeoptymalizowana więc nie będzie jej w topie

Totalna samowolka i losowość, chyba nie ma już żadnych granic. Tymczasem spamiki ładnie w topy wchodzą, a czym więcej ich w topach tym więcej $ wydawane na AdWords przez właścicieli normalnych stron.

No jeszcze pozostalo co najmniej jedno czyli: wykrylismy nienaturalnie wysokiej jakosci linki kierujace do Twojej strony... po ich usunieciu zglos sie po reinclusion..

A potem to juz tylko pozostanie walka o top 20 lub platna 1sza strona wynikow..

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dokladnie,dobra promocja marki,poprawa indeksacji polskich stron i dzialania bing'a w polsce i mysle, ze powoli uzytkownicy zaczeli by sie przesiadac..

Przepraszam chłopaki, ale wypisujecie farmazony (Ci którzy wychwalają binga). Korzystaliście z binga? Widzieliście jakie on szopki pokazuje w wynikach wyszukiwania? bing w Polsce jest daleko za Google z punktu widzenia użytkownika. I jeszcze od kiedy jesteście takimi miłośnikami Microsoftu? To nagle Microsoft stał się rycerzem na białym koniu? Jak Microsoft byłby monopolistą na rynku wyszukiwarek to wszystko będzie pięknie, szlachetnie i po myśli SEO-wców? Bez żartów... Uważajcie aby nie trafić z deszczu pod rynnę.

ekreacja.png

Świadczymy usługi pozycjonowania i tworzenia stron WWW - www.e-kreacja.pl

Hmmm, nie wiem w czym miales racje. Jezeli chodzi Ci o to, ze spadlo Ci kilka fraz to sie nie bede spieral bo pewnie rzeczywiscie tak bylo. Inne stwierdzenie z Twojej strony tutaj nie padlo. Ja sie pytalem co to ma wspolnego z Panda i jak sie okazalo nic nie ma. Wiec wychodzi, ze raczej to ja mialem racje.

Ogarniam dosc duzo stron. Klienci zadowoleni bo oberwala tylko jedna z nich. Nie bede sie z Toba licytowal kto ma pod opieka wiecej.

Nie wiem tez czemu wracasz do tego tematu po tylu dniach. Ani nic nie udowodniles, nie wniosles do niego nic nowego. Musisz miec niska samoocene skoro nie dawalo Ci to przez ponad tydzien spokoju.

Z mojej strony koniec tematu.

Pozdrawiam

Widze ze należysz do gatunku, tych co lubią napisać ostatni post. Nie ma problemu, mogę i z 20 podstron napisać razem z tobą.

Zapytałeś co to ma wspólnego z Pandą, gdy ja nie użyłem ani razu słowa Panda. Z obserwacji stron wywnioskowałem, że coś się zmienia. Ty jednak się uparłeś, że mi spadło kilka fraz. Niestety, nie mam "kilku" fraz, tylko kilkaset, które obserwuje. Podczas odpowiedzi, na twoje żenujące zaczepki zaobserwowałem, że to nie są "zwykłe zmiany". Ty jednak dalej upierałeś się, że jest inaczej. Okazało się, że to ja z racji widocznie większego doświadczenia miałem rację. Ty tylko próbowałeś być fajny i głupio mądry.

"Ogarniam dosc duzo stron"

Widocznie marny z ciebie pozycjoner, bo nie potrafisz wyciągać prawidłowych wniosków, lub posiadasz zbyt mała ilość domen, które analizujesz i ty jako jeden z nie wielu obroniłeś się przed Pingwinem. Zapominasz jednak, że im więcej domen, tym prawdopodobieństwo trafienia choć jednej z nich przez Pingwina wzrasta. A są na tym forum osoby mające z pewnością więcej wiedzy i doświadczenia od ciebie i ode mnie i na pierwszych kilku podstronach stwierdzili zmiany/spadki/wzrosty - jednym słowem u nich też nastąpiły tak jak ty w swoim mniemaniu ująłeś "spadki na kilka fraz".

Co do przedostatniego zdania, odpowiadając w wątku na 74 podstronie przypomniałem sobie o tobie i twoich odpowiedziach ;) , które okazały się błędne. Wyprzedzając twój post - Tak mam satysfakcję. !!!

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności