Skocz do zawartości

Linki na forach

PPCOPY

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz podać przykład takiego posta? I na forum o jakiej tematyce był zamieszczony? Oczywiście bez linku.

Wtedy będzie można ocenić czy miało to szanse "przejść" czy nie ;)

Całe szczęście, na 40 postów w koszu wylądowały tylko 2, więc nie jest chyba źle. Natomiast czytam również wpisy zamieszczone pod moim wpisem i zdarzają się tego typu.." dopiero dotarł ze mozna ukryty link w reklamie sprzedać

zapomniał tylko że za reklamę się płaci. Więc czas do śmieci z tym ...."

Zamieszczony post przezemnie jest dość długi, więc nie będę go tu cytować. Dotyczy tematu cb radia na forum motoryzacyjnym. Link umieszczony w stopce o treści "Czy szybkość i bezpieczeństwo są ze sobą zgodne? Tak,lecz tylko w przypadku płatności online".

Możesz podać przykład takiego posta? I na forum o jakiej tematyce był zamieszczony? Oczywiście bez linku.

Wtedy będzie można ocenić czy miało to szanse "przejść" czy nie ;)

Przykład postu: ..."Przelew bankowy w 5 minut? Raczej nierealne, no chyba że wewnętrzny. Czyli wysyłasz pieniądze na rachunek w tym samym banku w którym masz konto.

Ja osobiście wykonując przelew przez internet , zawsze liczę się z tym, że upłynie max 24 h za czym dojdzie do adresata. ..." Forum bankowe.

Moderatorzy i admini nie potrzebują "wartościowych postów" pisanych dla reklamy. Od wartościowych postów są wartościowi użytkownicy i to o nich trzeba dbać i zabiegać. Spamerzy to zuo. Amen.

;)

Choć ja np. zaprzyjaźniłem się z niektórymi spamerami, bo np. mieli odwagę przyznać skąd są i nie "obrażali się" za usunięcie ich "wartościowego" postu albo "dozwolonej" stopki. Niektórym nawet pozwalam na anchory w tekście itp.

Ale naiwność większości powala.

Wartościowy post + link = edycja albo kosz.

Od tego jest surowy regulamin - aby zamknąć spamerom usta.

Naprawdę uważam, że lepiej na jakimś forum webmasterskim dać zarobić 10 zł dzieciakowi, który ma własne forum i 1000 swoich postów.

@Max ma rację, że ciągle próbują. I co chwilę jakiś mega super pozycjoner pisze tutaj, że coś tam ma być lada moment i jak na razie nie ma niczego.

Linki z sygnatur mogą być negatywnymi syngałami dla pozycjonowanej strony lub bezwartościowym z czasem.

Skoro tak piszesz to czego masz aż 3 linki w sygnaturze. Przecież lada moment to może być negatywnym sygnałem?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności