Skocz do zawartości

Google przestało indeksować stronę

MichaelDicson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zakładam kolejny temat ponieważ mam mały problem. Otóż od ponad tygodnia google nie indeksuje jednego z moich serwisów, dodawałem nowe wpisy i podstrony do serwisu i minęło już kilka dni i wpisy te nie zostały zaideksowane w wszyszukiwarce. Przypomnę że strona bana nie ma bo wyświetlają się inne podstrony witryny w wynikach google. Metatagi index,follow stosuje do głównych podstron ze wpisami oraz strony głównej itp.

Stronę jeszcze tydzień temu google indeksowało w kilka godzin a teraz to wogólę nie dodaje nowych podstron do wyników.

Co może być przyczyną takiego zjawiska? Spotkał ktoś się już wcześniej z takim przypadkiem?

A i jeszcze jedno w ramach tego wpisu by nie zaczynać nowego, zauważyliście że w narzędziach webmastera google zniknęły strzałki poziomu poprawnosci sitemapy dla danej sitemapy dodanej to narzędzi googla? Jak u was jest z tym czy macie tak samo w panelu, zauważam także co jakiś czas dziwną zmianę jezyka z polskiego na inne w narzedziach dla webmasterów.

Mam identycznie, właśnie nie wiem co z tym fantem zrobić,

dadawałem ostatnio często inną mapę, zmiany robiłem na otwartym organiżmie,

a teraz mimo dodawania nowych linków nic się nie zmienia w gwt,

cały czas ta sama ilość,

problemy z językiem tez zauwazylem

Poligraficzna Agencja reklamowa w Poznaniu www.pozgraf.pl

Okazuje się że google indexuje moją stronę ale robi to strasznie wolno, czasem trzeba czekać aż do tygodnia czasu by podstrony z nowymi wpisami pojawiły się w wynikach wyszukiwania, tak samo u mnie google robi cache mojej witryny co jakieś 5-7 dni, a co najlepsze na tej jedynej stronie co mi to się przytrafia google indeksuje wpisy jak chce nie zgodnie z datą dodania wpisu a losowo. Przypomne ze domena jest nowa ma zaledwie 5 miesięcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności