Skocz do zawartości

strona w stylu "web 2.0"

ArekX

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam na stronkę w typie "Social Bookmarking" : Ulubione

Wrzucona na serwer wczoraj więc nie za wielu użytkowników ale to się zmieni (mam nadzieję).

Zapraszam do rejestracji i dodawania linków do ciekawych stron.

A jeśli prowadzisz jakąś stronkę lub bloga w temacie to proszę o dodanie informacji o serwisie za co z góry dziękuje

Jeszcze dodatkowo zapraszam na Teksty na strony www można tam dodawać teksty dla innych do publikacji na swoich stronach. Wiem że wygląd jest beznadziejny zostanie poprawiony w przyszłości, no i nie zawiele tekstów tam jest jeszcze.

łał.. łał, łał.. folksonomia + tworzenie przez userów = web 2.0 :) plus zaokrąglone rogi :)

a co to jest? to ja sie CIEBIE pytam, napisales w temacie 'strona w stylu "web 2.0"' to chcialbym znac odpowiedz co na tej stronie jest "w stylu" :) oprócz pustego wzniosłego hasła.

//edit: dodam jeszcze, abstrahując od tego tematu, że całe to web 2.0 jest dla mnie kolejnym pustym hasłem, naklejka na jakis nowy pseudo trend. a tak na prawd eoznacza dokladnie to samo co bylo to tej pory tyle, że teraz brzmi bardziej "kul".

proponuje lekture tekstu i komentarzy tutaj: https://web20.pl/?p=24

z wieloma sie zgadzam, glownie z tym, że "to bardziej marketing niz interakcja" oraz "jest to też piękny przykład, jak bardzo pojęcia ograniczają myślenie."

łał.. łał, łał.. folksonomia + tworzenie przez userów = web 2.0 :) plus zaokrąglone rogi :)

a co to jest? to ja sie CIEBIE pytam, napisales w temacie 'strona w stylu "web 2.0"' to chcialbym znac odpowiedz co na tej stronie jest "w stylu" :) oprócz pustego wzniosłego hasła.

Jakoś ją robiłem i ani jednego zaokręglonego roku nie robiłem więc mam pytanie o której stronie piszesz?

i https://web2.wsj2.com/the_best_web_20_software_of_2005.htm

"wygrało" w "social bookmarking" del.icio.us a to jest tego klon więc dlaczego nie "web 2.0"?

Bo jeśli piszesz do drugim linku to on z web 2.0 nie ma nic wspolnego a tam są zaokręglone rogi...

Jakoś ją robiłem i ani jednego zaokręglonego roku nie robiłem więc mam pytanie o której stronie piszesz?

to byl sarkazm.. hasło zaczerpniete z wypowiedzi MMP :)

a to jest tego klon więc dlaczego nie "web 2.0"?

A więć plagiat.

Czemu Twoja strona nie jest web 2.0, ponieważ

nie za wielu użytkowników

Brak Ci społeczności która ma tworzyć tą strone, ba ograniczasz tą społeczność wymogiem rejestracji by mogli coś zrobić. A wkoncu w web2.0 dostęp ma być wolny bez przeszkód?

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności