Skocz do zawartości

Floodowanie w powitalni!

kava

Rekomendowane odpowiedzi

ja troche z innej strony:

odsyłanie nowego użytkownika do Przywitalni który napisał pierwszy post w innym dziale jest aroganckie i irytujace, nie wiem po co to komu i co tym chce osiagnąć

Zgadzam się. Nigdy się nie przywitałam i jakoś żyję :P

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

:unsure:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale my nie syfimy, my się z Tobą oficjalnie witamy :unsure:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

mion, normanos -> mam wrazenie, ze nie zrozumieliscie sensu mojej wypowiedzi (mozliwe, ze nie wyrazilem sie jasno :) ). CHodzi o to, ze skoro dzial powitan istnieje na forum, to nie ma sensu krytykowac wpisow w nim. Jesli czeste wpisy tam sie nie podobaja, wykasujcie ten dzial po prostu i z glowy.

Jesli chodzi o mnie, jego istnienie jest mi obojetne - znam kilka forow, ktore takie praktyki jak obowiazkowe przewitanie jets obowiazkowe (i to forum sie do nich zalicza) oraz kilka innych, na ktorych nie istnieje cos takiego jak rytual powitania w specjalnym dziale.

Zasada jest prosta, jesli rytual powitania jest obecny na forum, postuje w topikach powitan, jesli nie ma dzialu, sila rzeczy sie nie wpisuje :)

Samo postowanie w takich topikach mozna rozumiec na kilka sposobow, np. mile przyjeice nowego forumowicza (sciema ;) hehe), zwiekszanie licznika postow, zwiekszanie ilosci podstron ze swoimi linkami w stopce. Zadna z tych praktyk moim zdaniem nie jest naganna, jesli dzial powitan istnieje na forum, wiec o co chodzi? Po co te zgryzliwe komenatrze? Rozwiazanie jest proste, usunac subforum albo olac temat, nie ma po co bic piany

rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura

usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes

katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie

Ja też sie spóźniłem na trzy sprawy

1. Kava witaj ! Jestem zuitek - Ty jestes kul, my tez jestesmy cool (czy jakos tak...)

2. Dzial przywitan jest potrzebny. Mozna go w jakikolwiejk sposob ograniczyc - byc moze to co Michal zrobil bedzie wystarczające.

3. Aroganckie jest włażenie do sklepu, windy... i NIE MOWIENIE "dzień dobry..." - taką rolę pełni ten dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności