Skocz do zawartości

Wizytówka miejsca

boddek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy da się jakoś wpływać na te wyniki z miejscem na mapie dla zapytań lokalnych?

Czy te zapytania są traktowane jako organiczne, to znaczy jak obiecałem komuś, że fraza będzie w top 10, to mam też brać to pod uwagę? Robię to za przysłowiową flaszkę, ale chcę się wywiązać zgodnie ze "sztuką". Problem w tym, że tych wyników jest 7.

piwo domowe - sklep dla piwowarów

1. Użyj wyszukiwarki na forum, mnóstwo tematów odnośnie map/miejsc

2. Co do wywiązania z "umowy za flaszkę" raczej dogadaj się o pierwszą stronę wyników wyszukiwania, wtedy będzie obojętne. (każdy ustala indywidualnie z klientem, czy bierze pod uwagę wyniki z mapek, czy nie)

Dzięki, już trochę znalazłem na temat map.

Mam tylko jedną wątpliwość. Firma jest zarejestrowana w mieście X w prywatnym mieszkaniu, a świadczy usługi w mieście Y i na miasto Y ma być pozycjonowana.

Czy jak podam adres w Y, to google to zaakceptuje? Czy sam fakt istnienia takiej firmy pod danym adresem jest gdzieś weryfikowany czy mogę podać dowolny adres, byle doszedł na niego list. Podobnie z telefonem. I co jeśli pod tym telefonem działa kilka firm? (telefon na recepcję) i jedna z tych firm już jest w google maps.?

piwo domowe - sklep dla piwowarów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności