Skocz do zawartości

hotbusinessesonline.info PR10

StronyUK

Rekomendowane odpowiedzi

Jak by nie patrzec, PR jest fake bo

po 1sze: zadna podstrona nie ma PR ( a chyba po 2 aktualizacjach nawet marna contact page powinna miec chociaz PR1 .. )

2gie: strona nie jest nawet w 1szej setce wynikow na na swoj wlasny tytul

3cie: zero contentu, fake all around

Ladny myk z PR10 ale nic nie warty

Tzn. cofam to ostatnie zdanie, wskaznik alexa maleje, ale to tylko dzieki takim postom jak ten tu na PiO, nawet w PL ma 48K , wiec Panowie wchodzcie dalej..

Skoro przekierowanie było przed styczniową aktualizacją PR, to jak wytłumaczyć fakt, że przed i po aktualizacją w lutym, domena już bez 301 miała dalej PR10? B)
seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

Ja kiedyś zrobiłem PR9 dla subdomeny regionalki:) I nie poprzez 301 a file_get_contents, po prostu zasysało treść ze strony docelowej (aktualizowało ją też czasie rzczywistym hehe), dodałem też na serwerze pliki styli i obrazki do nich żeby templatka wyglądała tak samo:)

Jak ktoś nie wierzy niech sam sprawdzi, to było z rok temu ale powinno działać.

Po miesiącu chyba jakoś tak, złapało ten ogromny PR. Później można dodać linki do SWL, bo przecież strona fizycznie istnieje a nie przekierowuje jak przy 301, więc punktów duuuuzo:) Oczywiście nastąpił ban po kilku miesiącach ale można to powtarzać przecież na wielu domenkach, na .tk też:)

Strony www, sklepy internetowe, pozycjonowanie.

Agencja interaktywna Toruń -

https://e-infonet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności