Skocz do zawartości

Sprzedam 2 czeki lub pomorzcie :(

bambolo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam 2 czeki do realizacji ale problem w tym ze nie zgadza sie imie na nich a moim dowodem :) oprucz tego wszystko jest OK zamiast Adrian mam Adam i pani w okienku niechce mi zrealizowac tego czeku B) moze zna ktos jakis sposób na realizacje tych czeków ? a moze by kto chciał odkupic odemnie je taniej i sie je zrealizowac ;) jestem pod GG 5121808

pozdrawiam

To zacznij czytać tematy, które tu są. Już kilka razy ktoś pytał o błędne dane na czeku, a poza tym mogłeś poprawić dane jak dostałeś pierwszy błędny czek.

Boże, co za osioł.

PS. Zacznij używać słownika ortograficznego.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

A nie możesz napisać do google i poprosić o poprawienie błędu?

Pisałem ale bez rezultatu :( podałem wszystkie wymogi jaki mi kazali zrobi podałem całe dane obiecali ze zamkną konto i bede mogł drogie otworzyc i na tym sie skonczyło :( zadnegi info wiecej nie dostałem a stare konto dalej aktywne :(

Boże, co za osioł.

Osła se w rodzinie poszukaj

PS. Zacznij używać słownika ortograficznego.

Polski znam na tyle ile potrzebuje to nie jest moj rodowidy jezyk ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności