Skocz do zawartości

nieskie ratio w adsense

Robero99

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od niedawna prowadze stronie z podróżami w formie hobby ale chciałbym też sobie w ten sposób dorobić na jakieś małe wycieczki za reklame adsense

problem w tym że spodziewałem się wiekszych zarobków, mógł by mi ktoś poradzić czy takie statystyki są normalne??

mógł by ktoś określić czy norma czy jednak reklamy są źle umieszczone lub jakieś inne błędy popełniam

Wyedytuj posta i usuń te dane o stronie, zostaw tylko adres.

Linki reklamowe zrób w kolorze tła. Ta reklama po prawej wyjeżdża z diva. I z nad niej usuń napis polecamy, bo to też zabronione. Jak już to napisz reklamy, ale najlepiej nic nie pisać.

Pod "Podróże na każdą kieszeń" bym wstawił linki reklamowe (po lewej stronie szukajki).

Dokładnie, szykuje Ci się blokada konta za napis "polecamy" nad reklamą w prawej szpalcie.

Czy przy reklamach AdTaily też nie mogę polecać? Chyba to normalne, że polecam, jeśli ktoś płaci za wyświetlanie reklam na mojej stronie. Jak to z punktu regulaminu wygląda? (wiem, wiem mógłbym poszukać w regulaminie) Z góry dzięki za odpowiedż

Świat Kawasaki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności