Skocz do zawartości

PorticusArt.boo.pl

pawel050686

Rekomendowane odpowiedzi

https://porticusart.boo.pl

Graficznie faktycznie stronka leży. Może lepiej użyć Wordpress'a + jakiś klimatyczny szablon.

Masz na stronie puste H2 na stronie (<h2 align="center"><br></h2>). H1 nie masz w ogóle.

Brak też altów i titleów.

https://www.obrazygaleria.pl

Całkiem spoko stronka;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

• 2 tygodnie później...
myślę że większym problemem jest zdublowany tekst np. z Wikipedii i parę innych linijek z mojej strony, jak ktoś by chciałby się tym zająć to proszę o wycenę profesjonalistów pisarzy. Chciałbym żeby Google traktowało moją stronę jak oryginalną perełkę :D

podaj mi temat a będzie ci dane ;) muszę do 3 obsługiwać pewien salon samochody wdziś a między jednym a drugim telefonem może z 3 zdarzę napisać (za darmo albo kwotę dowolą jaka ci będzie odpowiadać w granicach od 0 do 100zł :crazy:)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ale się uparłeś viper123 ;) nie chodzi o kasę tylko o satysfakcję, że będę mógł powiedzieć- to ja zrobiłem tą stronę :D . Ja chciałem się poradzić jakiś schemat, pomysł, co jest dobrze a co źle zrobione. Poradzę sobie z tą stroną tylko też muszę znaleźć na to czas. Twój pomysł chociaż domyślam się, że to z gotowego szablony jest dobry. Animowany gif ( ostatnie pracę i komentarze z aukcji, ale nie na stronie głównej tylko na podstronie aukcje allegro. Przy mojej galerii lightbox oczywiście pozostanę. Powoli coś tam powstaje nawet teraz coś tam pokombinuje zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności