Skocz do zawartości

[PP] Program partnerski istore na platformie bankier

mprojekt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktoś korzysta z tego programu na platformie bankier?

Mam z 10 wniosków od początku roku i nikt nie założył sklepu ? A przynajmniej nie mam rozliczonych kampanii? Jak jest u was

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

sie nie dziwie ... sa lepsze skrypty :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pewnie i masz racje jednak cenowo jest on tani na start wiec bariera wejścia w niego jest tania ale nie o skrypcie tutaj mowa

raczej z prawidłowością rozliczeń za wnioski

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Ja go polecam klientom którzy chcą założyć sklep i mieć zyski w miesiąc ^^

iStore ma średni skrypt ale też dwie rzeczy - Psychologiczne oddziaływanie (gwarancja Allegro) i ekonomiczno-marketingowe darmowe Ceneo co mnie i moich klientów z reguły satysfakcjonuje, a za te cenę naprawdę warto (chyba) bynajmniej ja nie narzekam :)

ogólnie bankiera zamieniłbym na ebrokera (ref) bo jest mało ludzi i dużo z poleconych - łatwo zbiera się leady [dowody na PW 16 kredytów z jednego forum w niecałe 4 godziny], 50zł na start i fajniejsza dla Google (i wizualnie) stronka niż bankiera :(

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

tak wszystko ok ale ten watek nie jest o programie bankiera ogólnie a jedynie o programie istore dostępnym na platformie partnerskiej bankier

• 7 miesięcy temu...

no to ja napisze swoje obserwacje na temat pp istore w bankierze

na 130 wniosków przez ostanie 6 miesiecy zero potwierdzonych

dodam że banery linki tylko na stronie związanej tematycznie z ecommece

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności