Skocz do zawartości

Zgłupiałem i nie wiem czy mi się reklama wyświetla

pabel

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwna sprawa. Nie wiem dlaczego ale nie widzę na swoim serwisie reklam, a ... w statach pokazuje że zarabiam :/ Dziwnie się złożyło, że jednocześnie zmieniłem hosting i przy okazji dostawcę internetu. I zgłupiałem - bo nie widzę ani u siebie reklam ani u innych osób na stronach. Nie wiem, czy coś mam spaprane na serwerze ?

Czy zdażyło się wam że np tpsa wycina reklamy google ? Albo np. jakiś firewall czy inne ustrojstwo ?

Albo już haluny mam ?

albo podasz urla zeby ci ktos z forum sprawdzil albo uruchom sobie jakiegos linuxa livecd i sprawdz czy cos widac. widac - to w windows cos ci blokuje. najprosciej, najszybciej.

tez czasami mowia mi ludzie ze nie widza reklam ale u mnie sa to wina systemu najprawdopodonie sam sie nad tym zastanawialem i tylko to mi przyszlo wtedy do glowy

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

U mnie też reklamy się nie wyświetłały, ale po wyczyszczeniu pliku HOSTS (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) ze zbędnego syfu wszystko wróciło do normy :P

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 3 miesiące temu...

Ja mam troszke inny problem i prosze o pomoc.

Już troszke mnie to frustruje, mam dwa konta do jednej strony w adwords.

I zauwazyłem ze wyswietla mi sie tylko adwords (widze liczbe wyswietlen i kliniec w statystykach) , natomiast adsense który zrobiłem do kilku stron nie wyswietla mi sie (0 wyswietelen przez kilka dni 0 klkiniec), kampania niby działa wszystko jest ok a reklama sie nie wyswietla. Podbiłem cpm do 1,2 z 0,75 i dalej to samo.Jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Branża motoryzacyjna

Masz dziecko ? przejrzyj bajki dla dzieci , szególnie dla tych trudnych pobudliwych dzieci, wspieram hobbystycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności