Skocz do zawartości

Katalogi MT System - darmowe zwykłe wpisy

TYPO3Master.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W tym temacie będę umieszczać linki do katalogów opartych o TYPO3 z nakładką MT System w theme MT Katalog. Założenie jest takie, że będę chciał tutaj umieścić 100 adresów do katalogów w przeciągu kilku miesięcy.

Theme MT katalog miał być online w tamtym tygodniu ale dostałem piorunem i pracuje na necie GSM co bardzo spowalnia moją pracę dlatego pewnie dopiero w tym tygodniu podeśle link do theme.

1. https://addmeto.pl/ - darmowy zwykły wpis

kod strony promowanej WY58AUDF

Społeczność TYPO3 używająca standardu pracy MT System. Wspieramy wszystkich użytkowników w dążeniu do osiągnięcia miana TYPO3 Mastera.

@positive w wolnej chwili zmniejszę trochę ilość cząsteczek i powinno być ok

@zeki swoje zaplecze i w przyszłości SWL z MT System

@wendaboj chce aby chociaż cześć była perełkami ale też chce podłączyć katalogi pod globalny system dostępny dla innych właścicieli mtkatalogów dlatego nie mogę poświęcić czasu na budowę tylko grafiki. W zamian za to inne osoby też będą mogły postawić po 100 katalogów i będą mogły podłączyć je pod globalny system co da nam dostęp do dużo większej ilości niż 100 katalogów z jednego panelu a to IMO bardziej pożądane niż wygląd -_-

@Raczkujący już przeleciałem moderacje, wczoraj miałem trochę pracy ze sprzątaniem tego co zrobiła matka natura ale postaram się codziennie raz przeglądać moderacje.

Kody na wpisy wyróżnione:

6SZIQQZM

A2T9HRT1

V2P2527B

Społeczność TYPO3 używająca standardu pracy MT System. Wspieramy wszystkich użytkowników w dążeniu do osiągnięcia miana TYPO3 Mastera.

Kolejny katalog:

2. https://dodajwwwna.pl

standardowe wpisy darmowe.

Kody do wpisów wyróżnionych:

CS4F4GKZ

9XJG9HXT

I4F53DKP

Kod dla wpisu promowanego:

SSKWTWRH

Dodałem opcje powiadamiania o tym, że wpis nie został zatwierdzony przez moderatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności