Skocz do zawartości

maciek76

maciek76

Rekomendowane odpowiedzi

cześć. mam 30 na karku, nie jestem ani gejem ani homofobem (to do jeża). z tego forum mozna się wiele dowiedzieć, ale wkurzające są odpowiedzi typu "to juz było i poszukaj sobie" (oczywiście te bez linku) :)

Po to jest forum aby dzielic się wiedzą a nie mądrować jaki to ja obeznany "a ty nie poszukasz". Dzieki takim postawom na znalezienie odpowiedzi potrzebuje 10 x wiecej czasu bo zamiast znajdować odpowiedź trafiam na rady "uzyj wyszukiwarki" :P - a ja właśnie jej uzyłem i szlag mnie trafia bo wiecej znalazła chłamu niż powaznych odpowiedzi.

To tyle krytyki. A teraz pozytywy.

Uzywam waszej wiedzy od ok 1 roku - wczesniej sam sobie radziłem z niezłym skutkiem - ale ostatnio google się skomplikowało :) Tak więc dzieki za wykluczające się wzajemnie porady ;)

Pozdro for all

Budujesz domy z bali. A jeśli potrzebny ci projekt pomocny bedzie Architekt wnętrz. A na czas remontu jedź nad morze -> Międzyzdroje noclegi.

Wiitam

PS mam podobne poglady co ty ;) ale sie przyzwyczaisz :)

Mam juz spore doświadczenie w SEO (pomimo, że nie byłem memberem na tym forum ;).

Więc nie zamierzam się przyzwyczajać tylko wdrażać nowe standardy kultury w polskim necie :hello:

Budujesz domy z bali. A jeśli potrzebny ci projekt pomocny bedzie Architekt wnętrz. A na czas remontu jedź nad morze -> Międzyzdroje noclegi.

Witaj :)!

Od razu zachęcam Cię do dodania swoich stron, jeżeli posiadasz :)...

Katalog stron

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności