Skocz do zawartości

Nowy stary katalog 4u2.pl pr4,

FreeS

Rekomendowane odpowiedzi

Wpis unikalny już dodałem. Miejmy nadzieję, że utrzymasz ten PR. -_- Z pośpiechu zapomniałem o wybraniu dwóch pozostałych kategorii dla mojego wpisu - mógłbyś to zrobić przy akceptacji ? (byłbym wdzięczny)

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Niestety katalog z pewnością nie utrzyma tego PR. Większość linków, które prowadzą do domeny należy do mnie.

Niestety byłem zmuszony je usunąć ponieważ FreeS podkradł mi domenę.

!!!:):pisze: domena została przechwycona w sierpniu, we wrześniu ją odkupiłem zgodnie z Polskim prawem od kogoś na di o ile mnie pamięć nie myli. Następnie napisałeś mi po ok 2 tygodniach od zakupu że dajesz za nią tyle ile ja za nią dałem, tę kuszącą propozycję odrzuciłem, ponieważ nie mam w zwyczaju oddawać coś za darmo, a nawet z lekką stratą - domena już wtedy była przeze mnie linkowana.

wracając do tematu: od września domena była mocno linkowana, także zdejmuj co tam chcesz :P

// edit

a jeśli spadnie pr (co jest możliwe) to na pewno nie będize to wina zdjęcia linków.

poza tym za te pomówienia mógłbym Cię zgłosić do odpowiedniej placówki, dlatego proszę o wyedytowanie posta. Już kiedyś dałem Ci szansę odkupienia domeny za odpowiednią kwotę, którą odrzuciłeś. Nie użalaj się teraz nad swoim roztargnieniem na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności