Skocz do zawartości

Czy DotPay żyje?

Probity

Rekomendowane odpowiedzi

jest osobny wątek ale tak - za SMSy brak wypłat w tym roku, przelewy bez problemu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dotpay polska nie działa w UK. od zeszłego roku.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dotpay dziś zapłacił fakturę z SMSy za styczeń ...

edit: czyli postępuje jak moich 2 klientów - 59 lub 60tego dnia po otrzymaniu faktury płaci żeby nie być w krd :)

W dniu 29.03.2013 o 15:10, mmr88 napisał(a):

Mi zawsze płacą bez problemu, kontakt też zawsze był natychmiastowy. Dziwne.

Może wszystko zależy od kwot.

A co do płacenia z opóźnieniami, wynika z tego, że nie mają płynności albo są na tyle cwani, że przez te 60 dni trzymają kasę na %.

Cytat
to i ja dziś za styczeń dostałem he he może sumienie ich ruszyło i przed świętami porobili przelewy byśmy miel za co hulać w wielkanoc :)

No to nie wszyscy dostali ten prezent, bo ja do tej pory nie mam zapłacone za styczeń ;/

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• 2 tygodnie później...

Jak ktoś ma problemy z otrzymaniem środków to należy zadzwonić i przypomnieć że mają obowiązek wysłać pieniądze dla firm do 7 dni, dla osób prywatnych 21 dni roboczych. Działa, sprawdzone .

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

FV z lutego opłacili dopiero dziś i to po przedsądowym wezwaniu do zapłaty. Telefony do przeuroczych Pań na infolinii, które "przekazywały sprawę do księgowości" na nic się zdały, podobnie jak e-mailowe powiadomienia (całkowicie pomijane przez pracowników). Dla zasady wystąpiłem o zapłatę wraz z ustawowymi odsetkami, ale tych oczywiście nie doliczyli do ostatecznej wypłaty. DotPay zaczyna śmierdzieć trupem.

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności