Skocz do zawartości

Budowa zaplecza pod rotacyjny SWL

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Skończyły mi kompletnie się pomysły na skrypty pod rotacyjny SWL.

Śmietników już nieopłaca się stawiać jak kiedyś bo bardzo szybko są banowane. Podobnie z resztą jak automaty pobierające filmiki z komentarzami z youtube.

Co teraz najbardziej opłaca się stawiać masowo Waszym zdaniem? Jakieś pomysły.

Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

przestać uzywac rotacyjnych - wziąc się za seo :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Virusek: ale Ja o tym doskonale wiem.

POdlikowywanie nie przynosi porządanych efektów - zwłaszcza rotacją jak katalog jest młody

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

POdlikowywanie nie przynosi porządanych efektów - zwłaszcza rotacją jak katalog jest młody

Ja się tylko cieszę, że na PiO się szerzy takie herezje, bo ja robię rotacyjnymi to czego Wam Google dawno zabroniło i jestem zadowolony z efektów od lat ;)

Ja chętnie bym się wymienił :pisze: W ogóle myślałem o stworzeniu grupy która wyminiałaby się swoimi skryptami w celu dywersyfikacji zaplecza albo np. łaczenia się w grupę sprzedającą razem punkty - partycypacja na zasadzie procentowego udziału w punktach, większa gwarancja punktów dla kupujących itd. dla sprzedawców sprawniejszy kanał dystrybucji, wykorzystanie nie pełnych paczek punktów jakby było jakiekolwiek wstępne zainteresowanie warto by było się rozpisywać :P Obecnie mam trzy godne uwagi sposoby tworzenia zaplecz pod SWL jeden łyknie jeszce ok 400 domen, pierwszy wydawał mi się idiotyczny a czas pokazał, że mam na nim zaplecza stojące ponad rok czasu. Trzeci w trakcie budowy ale wiąże z nim ambine plany (może ktoś się przyłączy !!!) Działających skryptów miałbym więcej ale nie korzystam ze względu na dużą ilość czasu potrzebnego na postawienie domeny. (gdy na jedną domene wychodzi więcej niż 10 min pracy to b. dużo - postawienie 200 domen 34 godziny - cały tydzien pracy nie licząc czasu na napisanie skryptu)

Może stworzenie jakiegoś ograniczonego forum byłoby dobrym pomysłem ? Warunkami byłby albo właśnie wspólne sprzedawanie pkt na poziomie min. 500k /mc, albo wejscie jakąś wiedzą/skryptami aportem w forum

@krzysiekp: słabo to widzę. Skryptów swojego pomysłu wolę nigdzie nie przekazywać ze względu na większe bezpieczeństwo własnych punktów.

Wiadomo dywersyfikacja jest b.ważna ale nie takim kosztem. Wczoraj właśnie zrobiliśmy w firmie burzę mózgów i wpadliśmy na pomysł na kolejny fajny skrypcik z dużym potencjałem na site. Stworzenie skrypciku zajmie z tydzień co prawda ale już później czas na postawienie jednego zapelcza szacuje na ok. 5 min więc chyba nieźle

Panowie, inne czasy nastały. Polecam zatrudnienie programisty i tworzenie unikalnego oskryptowania. Jest tyle pomysłów na takie zaplecza... Google nie będzie banowało, a Wy będziecie się mogli zająć biznesem :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Panowie, inne czasy nastały. Polecam zatrudnienie programisty i tworzenie unikalnego oskryptowania. Jest tyle pomysłów na takie zaplecza... Google nie będzie banowało, a Wy będziecie się mogli zająć biznesem :)

tak to właśnie u nas się odbywa :-)

czasem co prawda nie trafimy ze skryptem ale i tak się opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności