Skocz do zawartości

ibc - zawiodlem sie :/

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

przywalili mi 120 zl za przekroczenie limitu transferu o 3 GB, przezylem to i zaplacilem. Przenioslem sobie domene na inny serwer bo bez sensu zebym placil coraz wiecej za transfer pewnie na 600 zl konczac po kilku miesiacach bo przeciez kazdy portal sie rowija i ma coraz wiecej podstron...

no to na pozegnanie:

Dziekujemy ze korzystacie Panstwo z uslug IBC Polska

Ponizej specyfikacja Zamowienia/Przedluzenia Uslugi wraz z informacja o platnosci

NABYWCA:

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

-----------------------------------------------------------------------------

Oplata karna za zerwanie warunkow Umowy promocyjnej: xxxxxxxx

59.78zł brutto (49.00zł netto)

Razem do zapłaty: 59.78zl

Termin płatności: 2006-02-19

FAKTURA PRO-FORMA nr xxxxxxxxxxx

no sory - to jest z ich strony conajmniej niesmaczne - jak mozna tak z kogos doic i za co ? za przeniesienie domeny ? przeciez dalej mam u nich serwer za ktory zaplacilem i ktory jest naprawde bardzo, bardzo dobry mimo niewystarczajacych jak dla mnie limitow :/

wiem, powiecie ze trzeba bylo czytac regulamin ale po prostu wstydziliby sie sie tak z czlowieka doic kase :/

teraz widze z czego sie utrzymuja firmy hostingowe :unsure:

a pewnie za miesiac dostane :

Dziekujemy ze korzystacie Panstwo z uslug IBC Polska

Ponizej specyfikacja Zamowienia/Przedluzenia Uslugi wraz z informacja o platnosci

NABYWCA:

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

Oplata za konserwacje i oliwienie serwera

122.00 zł brutto (100.00zł netto)

Razem do zapłaty: 120 zl

Termin płatności: 2006-02-19

FAKTURA PRO-FORMA nr xxxxxxxxxxx

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

intruder2600 nie jesteś newbie a dałeś się tak zrobić. Musimy Cię teraz opłakiwać przez weekend ;)

Fakt, faktem 40 zł za 1 GB dodatkowego transferu i opłata karna za przeniesienie domeny ... ŻENADA...

Ale tak to jest jak się nie czyta regulaminów usług z których się korzysta. :gazeta:

Za przeproszeniem, stań teraz przed dużym lustrem i powiedz do tego co będzie "stał" przed tobą "cześć oszołomie" :unsure:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czytając twój problem przypomniałem sobie, że ja w każdym miesiącu mieszcze się 'na styk' z transferem u mojego hostera :unsure: . Też tak jak ty nie zwracałem wcześniej uwagi na to co mogą wymyślic jak przekroczy się limit ... lepiej lece przeczytac regulamin :gazeta:

Intru łączę się z Tobą w bólu ale cholerka widziały gały co brały - na wszystkie promocje trzeba cholrenie uważać bo w 90% promocja=haczyk :unsure:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Intru - zapytaj sie ich czy ich dobre imie jest drozsze niz 49 netto

ja po lekturze takiego watku (a potencjalnych klientow jest na forum sporo) takiej niepowaznej firmy nawet pod uwage bral nie bede

ot i cena dobrego imienia - 49 - kto da mniej?

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

jesli to była kara za przeniesienie domeny to jets to zupełnie normalne.. ostatnio wszystkie te tanie domeny to promocje w ktorych musisz przynajmniej raz przedluzyc domene po normalnej cenie. jeśli wczesniej ja chcesz gdzies przeniesc to musisz zaplacic dodatkowo rownowartosc odnowienia. tak przynajmniej jest w az, nazwa, chyba home tez ma podobne warunki. zreszta to dosyc logiczne jest.

ja niwidze dlaczego zlamalem regulamin, przeciez dalej korzystam z ich uslug - domene przenioslem bez problemu piszac do rejestracjadomen.pl

tak czy inaczej tego juz napewno nie zaplace,

ot i cena dobrego imienia - 49 - kto da mniej?

dokladnie o to mi chodzilo - wstyd naprawde. Zdarli juz ze mnie prawie 300 zl za serwer ktory mam na rok i i tak nie bede juz z niego korzystal, jeszcze im malo ?

nie raz sie zdarzalo ze robilem komus strone i po wykonaniu okazalo sie ze chca jeszcze do poprawienia jakas drobnostke ktorej zrobic nie potrafie bo nie jestem programista (np ostatnio weryfikacja adresu email) to place te 50 zl komus z flashzone czy webinside, za 10 minut mam gotowe ale od klienta nie zazadam zeby mi zwrócil bo sie po prostu szanuje :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ej intru... dajesz tyłka... i to mocno.

3. Transfery wszystkich polskich domen, zarejestrowanych na warunkach niniejszej Promocji, są płatne w przypadku przeniesienia do innego Podmiotu. Wysokość opłaty wynosi 49zł netto. Odpłatność transferu nie ogranicza jednak prawa Dysponenta do swobodnego dysponowania domeną określonego na stronie NASK ( prawa abonenta ). Wniosek Klienta o wydanie kodow authinfo jest jednoznaczny z transferem domeny w rozumieniu niniejszego punktu.

zupełnie normalne. jesli kupiłes domene w promocji to CZEMU się dziwisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności