Skocz do zawartości

Problem z Adsens

Anonimowy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien problem.

Jakieś czas temu na moim pierwszym koncie google chciałem zarejestrować stronę w adsense.

Następnie rozmyśliłem się z używania pierwszego konta google i na drugim koncie również zgłosiłem prośbę o rejestrację mojej strony w google adsense.

Oczywiście odmówiono mi rejestracji andesna gdyż ta strona była już powiązana z innym adresem mailowym googla.

W takim bądź razie usunołem pierwsze konto wraz z wszystkimi usługami do niego zarejestrowanymi i na obecnym koncie nadal widnieje napis:

"Konto nieaktywne

Konto AdSense nie istnieje dla takiego loginu, ponieważ jest ono przypisane do podania, które zostało odrzucone. Po więcej informacji, proszę przejrzeć wiadomość, którą Ci wcześniej przesłaliśmy.

Powrót do strony Głównej AdSense. "

Pokazuje się zaraz po kliknięciu na usługę Adsense. (niema nawet możliwości dodania innej strony)

Starałem się to wyjaśnić na forum google ale nikt nic nie wie:

https://groups.google.com/a/googleproductfo...aQ/qsmsoEJhQ2gJ

Co byście mi radzili teraz zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności