Skocz do zawartości

Jak pozycjonować serwis typu demotywatory

casser

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem w trakcie pisania własnego skryptu w celu stworzenia serwisu opartego na podobnej zasadzie jak demotywatory. Czy ktoś z Was ma doświadczenie w pozycjonowaniu tego typu stron? W początkowym etapie serwis będzie zawierał same obrazki + pare zdań o serwisie, a komentarze z unikalną treścią pojawią się dopiero wraz ze wzrostem liczby użytkowników - jak zacząć to pozycjonować?

Pozdrawiam

[...] tylko coś czego obecnie nie ma w sieci, ale chyba od czegoś muszę zacząć, bo tak od zera to samo się nie wypozycjonuje ;)

Jeżeli to coś innowacyjnego to nie musisz pozycjonować - wystarczy tkz. "informacja prasowa" ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja ostatnio gdzieś widziałem taki sposób, że zanim user będzie mógł obejrzeć content strony (film, zdjęcie czy cokolwiek tam) to musi kliknąć lubię to jeśli stroną referencyjną (referer) jest facebook. Nie wiem jak wygląda statystyka ale mam przeczucie, że to działa i to nieźle. Czyli content strony jest zablokowany dopóki user nie kliknie lubię to.

Ja ostatnio gdzieś widziałem taki sposób, że zanim user będzie mógł obejrzeć content strony (film, zdjęcie czy cokolwiek tam) to musi kliknąć lubię to jeśli stroną referencyjną (referer) jest facebook. Nie wiem jak wygląda statystyka ale mam przeczucie, że to działa i to nieźle. Czyli content strony jest zablokowany dopóki user nie kliknie lubię to.

Jeszcze nigdy w taki syf nie kliknąłem, bo na 99% to będzie jakaś farma linków lub inny shit "gromadzący" userów. Np. pod reklamy.

• 4 tygodnie później...

"Jeszcze nigdy w taki syf nie kliknąłem, bo na 99% to będzie jakaś farma linków lub inny shit "gromadzący" userów. Np. pod reklamy."

Ty nie, bo wiesz po co to jest, ale ludzie, którzy maja w nosie czy ktoś przez to zarobi, wypromuje się czy jeszcze coś, to klikaja:)

Gość Voyager

Ładuj słowa kluczowe w <title> obrazków :) ale nie ciąg słów kluczowych jeden po drugim. I altami się wspomagaj do Google Images.

W dziale stron do oceny jeden user wkleił stronę działająca jak demotywatory tylko inna tematyka i tak to wygląda tutaj (słowa kluczowe)

https://pokaztylek.pl/620/dupeczki.html

W dziale stron do oceny jeden user wkleił stronę działająca jak demotywatory tylko inna tematyka i tak to wygląda tutaj (słowa kluczowe)

https://pokaztylek.pl/620/dupeczki.html

pomysł doskonały i zapewne szybko się przyjmie :)

fotowojtkowiak.pl  -  fotograf ślubny oborniki | lifesgood.pl - naturalny blog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności