Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

No nie powiedziałbym, jedynie jak stawialiście jednego precla na domenie i jeden katalog, to zaczniecie stawiać 12 tematycznych (o różnej tematyce) precli bądź katalogów :) Chyba także wzrośnie znaczenie tych lepszych systemów wymiany linków stałych jak Statlink oraz giełdy linków tematycznych. Oby takie posunięcie nie okazało się kolejnym strzałem w kolano dla Google. Sporo naturalnie linkowanych stron posiadało nietematyczne linki niestety i one jak widzę także ucierpiały. No ale dzięki tej corocznej akcji Google, to na pewno wzrosną im dochody z adwoedsa, bo ludzie co im poleciała sprzedaż zaczną szukać alternatywnych sposobów na jego przywrócenie, do czasu powrotu ich sklepów i stron do topowych pozycji ;)

Tak na marginesie, to u mnie przeważnie wzrosty pozycji, ale co ciekawe to poleciała jedna strona posiadająca głównie linki z naturalnych źródeł.

dobra ... pecle wychodzi na to że idą trochę w odstawkę - pytanie jak reagować?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co raz ciekawiej ;) Sprawdzenie frazy abc:

9:20 - brak w top200

9:40 - 50 pozycja

10:00 - 9 pozycja

10:20 - 50 pozycja

10:40 - ? to jak granie w totka ;) heh

sklep internetowy, główna fraza, linkowana tylko i wyłącznie ze starych stron 2004-2007 ;) heh parodia :)

ktoś się pytał o logikę, wykres wygląda tak jakby dziecko go rysowało, lub jak wahania nastrojów kobiety ;)

na najbardziej interesującą mnie frazę out poza 50 pozycję, a za to weszło do niej kilka blogów stawianych automatem na systemach blogger, wordpress i innych ( w tym jeden wskoczył na 6 pozycje). na blogach jeden artykuł, pisany na kolanie, IDENTYCZNY dla każdego z blogów (nie był nawet spinowany), podlinkowane tydzień temu gotlinkiem.

Każdy wie co robi, wyciąga wnioski, tak samo pracownicy Google, czytają teraz PiO i obserwują co się stało. Nie da im wiedzy żadne narzędzie tyle co da im Pio.

Ostatecznie to chyba i nam zależy na tym aby google stało się lepsze? Żeby były proste zasady? Dobra strona zostaje, spam idzie do kosza. Może jak zobaczą że dobre strony poleciały to coś zmienią w swoim algorytmie.

A z drugiej strony, dlaczego macie chapać cały czas top10? Niech od czasu i inni tego posmakują.

I tak ostatecznie zostaną najlepsi.

ja dostałem po du**e również ale przyjmuje to na sportowo.

poza tym że wszystkim dałem wolne i sam kupiłem se czteropaka. Bedę po prostu obserwował :)

POZDRO

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Ciekaw jestem czy rekord będzie pobity:

Najwięcej użytkowników online: 828 Dnia: 31.01.09 - 17:21

Cholerny gugiel potrzebuje kasy więc miesza. Kto na tym dobrze wyjdzie jak nie oni?

No a co do tematu- też mi trochę opadło ale czuję, że jak zwykle wzrośnie wieczorem- w łóżku :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

ale co ciekawe to poleciała jedna strona posiadająca głównie linki z naturalnych źródeł.

No k...a no nie :) -

Rootowanie telefonów, zmiana systemów operacyjnych (Cyanogenmod, LineageOS), wymiana dotyku, naprawa tabletów, laptopów: https://LepszySerwis.pl Poznań

Miejmy nadzieję że to chwilowe...

o 10:00 obudził mnie już tel klienta z przemiłym powitaniem "K.... M.ć".

u mnie najgorzej sklepy ucierpiały :/ od 4 do 90 pozycji spadku... 0 blastów xr etc, tylko linki z seo katalogów i własnych zaplecz.

No i podobnie jak u Was, wszystkie zaplecza w topie :/

Szukasz reklamy? kliknij tutaj .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności