Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaplecza czyli "śmieci" bez zmian chyba o to właśnie chodzi dla Google.

Moim zdaniem jeżeli ktoś pozycjonuje stronę to wie co robi i po co. Jeżeli zajmuję się w ten sposób stroną tzn. że jest tego warta. Po co wbijać strony z małą ilością linków które niczym sobą nie reprezentują. Ale Google robi się łakome i chcą zarabiać na AdWords

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

Nowy - zaczynają mnie irytować twoje posty. Wchodzisz, pozdrawiasz, jarasz się tym, że Ci weszły pozycje bo komuś spadły. Odpuść trochę albo się przejdź dookoła komputera. Przez ciebie ja też napisałem coś nie na temat.

właśnie to jest dziwne ... sklepy obrywały ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Trzeba czekać być może to tylko testy. Sami zobaczą co zrobili i może co nieco poprawią. Ale na cuda nie ma co liczyć. Jeżeli zaczęli prace nad nowym algorytmem to doprowadzą do końca.

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

-Strona pozycjonowana na frazę główną, dobrze zoptymalizowana - było TOP jest TOP20. Sporo linkowałem z precli i katalogów.

- Podstrona przeoptymalizowana, linkowana dość agresywnie spadła z TOP3 do TOP 50.

- Podstrona zoptymalizowana na skraju przeoptymalizowania, linkowana bardzo delikatnie(prawie wcale!) - było TOP 20 jest TOP3 . LOL :)

Czytając temat dochodzę do wniosku, że :

- Google zaczyna nie lubi precli.

- Google zdewaluowało strony mocno linkowane

- w TOP 10 w SERP'ach pojawiły się śmieci np fraza finanse.

Uff... jak się cieszę, że niedawno częściowo zmieniłem branżę. SEO to teraz u mnie jakieś 25% zarobków. Dywersyfikacja górą! :) Można spać spokojniej ;)

Jeśli chodzi o frazy u mnie: raczej na plus. Stawianie w miarę przyzwoitego, tematycznego zaplecza i niechęć do wszelkich rumaków (nie lubię robić aż takiego syfu w sieci) się widocznie opłaciła ;)

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności