Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pingwin nie siedzi non stop w algo, to pomocnik. Jest zapuszczany co ok. 5 tygodni.

Tak naprawdę nic się nie zmieniło jeśli chodzi o robienie topów.

Uważasz że co 5 tygodni google nakłada lub zdejmuje filtr?

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

1. zdjęto z domeny głównej ponad 30% linków

2. przerzucono rzeczone 30% na ogon plus dołożono wiele, bardzo wiele do ogona (wbrew temu co chciał klient)

Te 30% to linki jakiego typu?

stałe.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Poco -> czy ja mówiłem coś o filtrach ?

To nie żaden filtr tylko normalne systematyczne "czystki" :)

Polecam czytać fora/blogi ale nie PL, nawet na bhw ostatnio był b. ciekawy temat o pingwinku.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Najważniejsze czystki jakie zrobi Google to wśród firm "SEŁO" (i dobrze, że zrobi) ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Wśród początkujących firm seło. Ale tak jak któś już powiedział, wielu "fachowców" nastanie zobaczyli swoej "to coś" w topie i pomyśleli sobie"o ku.wa jaki ze mnie fachowiec" :P

Starzy zostaną, ile razy ja musiałem się pdnosić... szkoda gadać. Najbardziej wkrwiające jest to, że strony, serwisy dopieszczone powiedziałbym ambitne są w równym stopniu narażone na wypiepszenie w kosmos co zwykłe spamy. To cholernie zniechęca. Ale albo zarabianie konkretnych pieniędzy albo zachwycanie się swoimi pięknymi dopieszczonymi serwisami ;)

Popłakać tydzień, wypić ze dwie kraty piwa i do roboty:) i tak leci życie pozycjonera

Wśród początkujących firm seło. Ale tak jak któś już powiedział, wielu "fachowców" nastanie zobaczyli swoej "to coś" w topie i pomyśleli sobie"o ku.wa jaki ze mnie fachowiec" :P

Starzy zostaną, ile razy ja musiałem się pdnosić... szkoda gadać. Najbardziej wkrwiające jest to, że strony, serwisy dopieszczone powiedziałbym ambitne są w równym stopniu narażone na wypiepszenie w kosmos co zwykłe spamy. To cholernie zniechęca. Ale albo zarabianie konkretnych pieniędzy albo zachwycanie się swoimi pięknymi dopieszczonymi serwisami ;)

Popłakać tydzień, wypić ze dwie kraty piwa i do roboty:) i tak leci życie pozycjonera

Świnta prowda zacny Panie :)

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

play już nie ma filtru :]

szybko się uporali

Ale jakim zacnym sposobem :)

https://www.play.pl/pl/

Jak zrobić takie przekierowanie jak zrobił Play że z play.pl i www.play.pl przekierowuje na www.play.pl/pl/ ... Bo zgłupiałem... Nie wiem czy ja sobie nie radzę czy serwer...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

kosz.

Sam się wrzuć do kosza... To że jesteś słabym pozycjonerem i walisz 301 co godzinę to nie znaczy że każdy musi być obcykany w 301...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności