Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kumpel, który od samego początku buduje swoje własne zaplecze SEO poinformował mnie dzisiaj o skokach swoich witryn które były w TOP10 na czołowe pozycje w TOP3 :) dla niego bajka dla mnie domeny (znane jedynie lokalnie ) poleciały na łeb i szyję. Wolny, długi weekend? Mam nadzieję że pozycjonujesz strony konkurencji hehehe więc - miłego wypoczywania :) Ja zaczynam od nowa :)

Mam nadzieje, że to chwilowe wyniki....Zobaczymy po kilku dniach co będzie :)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

żadnej poprawy/powrotu do starych wyników nie będzie. takie teksty są zawsze kiedy wchodzi jakiś nowy algo google i każdy tym się łudzi, a nigdy nie następuje rollback.

jedyny jaki nastąpił zdarzył się tydzień czy dwa tygodnie temu , przyznali się do tego.. ale nic dwa razy się nie zdarza. wiec próżne nadzieje. na pewno wyniki lekko się jeszcze przemodelują ale kto poleciał ten raczej już nie wróci (a przynajmniej 9 na 10 przypadków). trzeba zaczynać robotę od nowa. im szybciej tym lepiej...

Moim zdaniem i moich rozmówców poza forum po tyłku dostało i dostanie "śmieciowe" zaplecze czyli cała baza precli i katalogów addera, publikera i jemu podobnych..... chciałbym żebyśmy nie mieli racji ale jeśli tak to wielu z nas czeka multum roboty. Admin forum - co za zaciesz od samego rana :) hehehe ... miałem problem z rejestracją bo wywalało mi byki w CAPTCHA :) przydałby się też przycisk referesh :) wpadałem tu jako niezalogowany gość do dzisiaj :) widzę, że nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło :)

(...) nigdy nie następuje rollback. (...)

jedyny jaki nastąpił zdarzył się tydzień czy dwa tygodnie temu , przyznali się do tego.. ale nic dwa razy się nie zdarza.(...)

A co było z regionałkami?

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

ok. masz rację, ale to był mały update regionalny, którego nie zauważył nikt poza nami. dziś pojechali po globalu i nie ma miejsca na błędy.

o mamy wróżke

mam nadzieje że tonie odnośnie tematu pr :) bo jak na stałego bywalca forum powinieneś być abrdziej zorientowany kiedy będzie udpate pr w tym roku

pewnie do mnie :) kurcze serio troszkę te zawirowania w wynikach wyszukiwania wkurzają :) i jak tu grillować i spijać piwko kiedy strony spadły i nie ma czego świętować :)

ok. masz rację, ale to był mały update regionalny, którego nie zauważył nikt poza nami. dziś pojechali po globalu i nie ma miejsca na błędy.

dziś też napisali, że Polskę najmocniej 'dotknęli' ..... Minie trochę czasu zanim zrozumieją, że przegięli i dorównają do globala.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie wyniki trochę lepsze niż po spadkach rano - kilka pozycji w górę. Myślę, że będzie tak jak rok temu - na początku duże zawirowania, wszyscy mówią o spamie w wynikach i powrót do dawnych pozycji :)

Wtedy googlakowi sie nie udało i zresetował serpy, teraz mają inne doświadczenie i sądze ze porządnie sie do tego zabrali - u mnie na plus :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności