Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

JA to zjawisko zaobserwowałem 5 dni temu, na 9 fraz wszędzie spadło po 5-8 pozycji w dół.

Więc jest mocno czerwono... Mam nadzieję, że wszystko wróci do normy, a jak nie to trzeba będzie ostro działać eh

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem jak Wy to robicie ale moje kilkadziesiąt fraz, które poleciały, żadna nie wraca. Dotyczy to zarówno tych ostatnio linkowanych jak i nie ruszanych od roku.

Co więcej - nowe, bardzo łatwe frazy nie wchodzą... Tak jakby linkowanie staciło moc, co chyba niemożliwe jest.

Tak to właśnie bywa, że jak jeden ma zielono to drugi musi mieć czerwono...

Sorry za mega merytoryczną odpowiedź, ale piątek wieczór jest :)

Duże ruchy to jedno, a trudność wbicia strony na najprostsze frazy to drugie. Kiedyś wystarczyło dać 3 linki ze statlinka i stronka wjeżdżała do top3, teraz żadnych postępów przez miesiąc - wydaje mi się, że Google wymaga większego "stażowego" od linków zanim zalicza ich moc.

pewna prawidłowość zaobserwowana przezemnie: Mimo dość sporej ilości spadków w tym m-cu poziom zarobków mam prawie identyczny a raczej nawet ciut wyższy niż w poprzednim. Wielu kluczowych fraz nie było przez 10-12 dni na pozycjach, a mimo to inne wyrównały poziom.

Potwierdza to hipotezę, że jak jedno spada, to inne idzie w górę przy tych śmiesznych porządkach google. Teraz wszystko powolutku wraca do normy, i jak nic przez najbliższy miesiąc się nie zmieni to odnotuje dość znaczny wzrost zarobków :) oczywiście rozliczanie za efekt :)

Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron

Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów.

Znalazłem coś takiego:

https://www.sprawdzim...zaniu-rankingu/

:jezyk1: Dali radę :) ??

DOBRE... Miszczowie Seło... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

gdybym wcześniej wiedział, że idealne proporcje lnków to:

.com 60%

...

.pl 10%

...

to bym za link building zabrał się inaczej :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

nie, nie, nie i jeszcze raz nie!

To jedne wielkie bzdury! Mówiłem że do tych proporcji trzeba wziąć przede wszystkim odległość słońca od ziemi * pierwiastek z masy księżyca * ilość linków do wikipedii / masę 10 mrówek, a całość jest w prost proporcjonalna do ilości gumek recepturek u baby na tarku sprzedającej koper do kwadratu!

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

Ale jaja, to działa ! Kto by pomyślał, że tyle linków wystarczylo i jestem nr 1 na frazy credits i loans. A teraz wybaczcie - jadę na zasłużony wypoczynek na Hawaje, gdzie przymierzam się do kupna hotelu, albo zrobię jeszcze jedną frazę i kupię całą wyspę :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności