Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Take Home Points: Make sure your backlink profile looks natural, build alot of "garbage" anchor texts to increase diversity, keep your average word count at 5.1 characters, build links to deep pages (using the clever strategy above), and do something to make people stay on your site longer.link

Opłaca się linkowac na długi ogon? :ph34r:

Jak by ktoś mógł wytłumaczyc mi pare kwesti z wcześniejszego wątka odnośnie tej strony ?

Odnośnie 5 zasad:

1. 1 to 10 ,10 -20 .... to chodzi o strony w głąb ? Kto ma 40 czy 100 stron w głab ?? :o

2. Stosunek w 1 punkcie wychodzi jakies 48 do 52% dla głównej i sie nie zgadza z drugim punktem 50/50?

3. Po co komuś kto sie pozycjonuje na Polske 60% linków z .com i tylko 1/10 PL ???

4."uśredniaj liczbę znaków w słowach" o co tu chodzi?

"stosuj nagłówki H2 jeden na 150 słów" H2 to np. podkategorie strony i co mam kilka podkategori połaczyć np adwokaci ,alarmy,biura w jedną i dać jako jeden w H2? Nie lepiej każdemu z tych trzech podkategori dać unikalny H2?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

a mi sie wydaje że cos w tym jest i przy założeniu że okreslone inne wytyczne sa spełnione jakas idealna konfiguracja na pewno istnieje , np, bo jak ktoś ma 10tys linków to te 60% to 6tys. linków i każdy kolejny link w górę lub w dół w jakims tam minimalnym stopniu może osłabia co raz bardziej i bardziej , fanabelia ??

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Nie no panowie, co wy już precle czytacie?

Przecież widać, że to precel, w artykule jest nawet link: Meble Radomsko :)

Jego dolinameblowa jeszcze nie jest w TOP5, ale kto wie. Właśnie zdobył naturalny link dofollow na PiO do precla. Skuteczne metody jednak ma :D

A u mnie za to zielono. Strona klienta z która do nas przyszedł i która de facto miała od samego początku bana po 3 miesiącach nie tyle pozycjonowania, ale kompletnej harówki wskoczyła na większość fraz do TOP10, szok i niedowierzanie, aż piewszy raz cieszę się z tego że coś się im tam "popsułu" lub "naprawili to"... ;))

Zapraszam do odwiedzenia strony praca maturalna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności