Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@firma321

dlaczego ujawniasz kogoś domenę ?

Hhehe .......dobre :)

firma321 -> nie podaje sie publicznie - szczególnie na tym forum - domen ani zaplecz innych osób.

Zresztą, pewnie wiesz ze to domena jednego z forumowiczów, nie wiem czy podałeś ją celowo(nic mi do tego), ale gość na pewno nie będzie szczęśliwy :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Wyniki są ogólnie dostepne i dlatego podpierdalacze na forum G je pokazują z zapytananiami: czemu ta strona...

Nastepnym razem podawaj swoje strony. Pewnie znajdzie się kilka osób, które chętnie posprawdza jak Ty się zabezpieczasz :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Są po prostu osoby, którym bardzo przeszkadza, że innym wychodzi lepiej i pod pretekstem:

- udawadniania czegoś,

- zaskoczenia niesamowitem wynikiem

- zdziwienia jakąs sytuacją

wystawiają nie swoje strony do odstrzału :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

no tak bo dlaczego "sąsiad ma mieć dobry samochód, a ja mam mieć starego rupcia"?

prawda jest zupełnie inna jedni pracują mało i zazdroszczą wyników tym którzy ciężką pracą coś osiągneli lub coś im najnormalniej w świecie wychodzi.

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

U mnie np. są spadki i wzrosty... - fakt wcześniej nie miałem aż takich wahań pozycji i trochę mniej fraz mi spadało, ale mam też wzrosty... - wiadome mogłoby być lepiej, ale tragedii nie ma :-p =)

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności