Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

ale Ci wielcy seomohery i inni z koła gospodyń jeszcze nie odpiwedzieli w tych tematach, ciekawe czy napsza coś innego jak to, że strona jest marna bo nie ma treści nic nie wnosi w serpach i wogóle to popracuj nad stroną a najlepiej załóż nową bo ta jest do d....

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ci wielcy seomohery i inni z koła gospodyń jeszcze nie odpiwedzieli w tych tematach

Musieli by napisać że ich nowy algo jest G.... warty... :D Więc próbują przeczekać.... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Regulamin wyszukiwarki powinien być jasny i karane powinny być tylko strony, które na to zasłużą a nie losowo wybierane.

Prawda jest taka że każda strona która posiada choćby jeden link z precla, albo z masówki seokatalogów zasługuje na kare, bo to jest sztuczne wybijanie strony w wynikach. A co po niektórzy widzę że mają na stronie po 1000 takich linków i płaczą że ich serwis poleciał,a był taki wartościowy...

Linki w seokach czy preclach posiadających ciekawe, wartościowe, rzetelne i przede wszystkim unikatowe, przydatne dla użytkownika informacje o stronach, firmach, prezentujących wydarzenia, zawierających fajne, ciekawe artykuły są twoim zdaniem czymś złym i czymś za co powinno sie karać? Trochę abdurd. Dobry seok czy precel to normalna strona informacyjna jak każda inna. Ja sam czasem korzystam z dobrych seoków w celu znalezienia listy ciekawych firm oferujących to czy tamto a i też znajduję fajne artykuły w sieci z dobrych precli. Tu chodzi nie tylko o zdobywanie linków ale również o dotarcie do szerszego grona odbiorców, poinformowanie ich o ofercie, zbudowanie pozytywnego wizerunku strony w sieci itd.

Na goglowskim forum nie uzyska się informacji innych jak te, że Twoja strona jest na właściwym miejscu, jest źle zoptymalizowana, wszystkie linki są Twoje, a Ci z PiO to defekt zbiorowy.

Jest to jak najbardziej normalne. Co mają pisać ludzie, którzy nigdy nic w zyciu nie wypozycjonowali trzymając się swoich rad i wytycznych G na frazy gdzie jest jakotaka konkurencja. Oczywiście mają strony, które udało im się wypozycjonować, tyle, że naparzają tak samo jak cała reszta.

Jest kilka osób, które patrzą na problem obiektywnie, ale jest ich mniejszość i często są zakrzykiwani jedyną słuszną oceną każdej strony, która ma problem: syf i tak ma być, a jak masz cos wspólnego z PIO, to dobrze Ci tak :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

sprostuje moją wypowiedź

sam też uważam że obecne dzialanie algorytmu to nieporozumienie i loteria, sam uzywam linków z precli i katalogów i wiem ze dzisiaj moja strona jest a jutro moze jej nie byc, ale mam tego swiadomosc - moj post skierowany byl do osob ktore płaczą ze ich strona spadla, a dzien w dzien nawalają w nią setkami linków z precli i katalogów.

Dziś trafiłem na ciekawe zapewnienie w narzędziach dla webmasterów. Tak mi się spodobało, że nie mogłem się oprzeć i utrwaliłem to w sygnaturce :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

"Google chroni Twoją witrynę przed obniżaniem jej pozycji w rankingu i usunięciem jej z indeksu w wyniku działania innych webmasterów"

]

Dobre... haha :D

Dziś trafiłem na ciekawe zapewnienie w narzędziach dla webmasterów. Tak mi się spodobało, że nie mogłem się oprzeć i utrwaliłem to w sygnaturce :)

znacznie ważniejsze jest zestawienie tego

Google chroni Twoją witrynę przed obniżaniem jej pozycji w rankingu i usunięciem jej z indeksu w wyniku działania innych webmasterów.

z tym

Jeżeli masz problemy z witryną zamieszczającą link do Twojej witryny, proponujemy skontaktować się z jej webmasterem.

Google broni, Google chroni, Google zawsze Cię obroni !!! :hahaha:

PS

zastrzegam sobie copirajty za przeróbkę tekstu z "Seksmisji" :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

zastrzegam sobie copirajty za przeróbkę tekstu z "Seksmisji" :P

a dlaczego nie może być dużo prościej :

Google RZĄDZI, Google radzi i gdy będzie chciało cię wysadzi :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

"My jesteśmy tu gdzie wtedy, a Google jest tam, gdzie stało ZOMO"

Macie może tak cały czas ze pod danym słowem kluczowym raz jesteście w czołówce 1, 2 miejsce a raz nie ma wcale i tak w kolko. Dla mnie to zaczyna robić się chore losowe raz jesteś w czołówce raz nie. Czy jeszcze serpy tak wariują czy u was się już poukładało ?

Życia nie mierzymy ilością oddechów, lecz tylko tymi, które zaparły dech w piersi...

@kraszul, od nastania pingwina mam tak na jednym serwisie, z ponad 30 fraz kilkanaście fraz śpiewa: "pojawiasz się i znikasz, i znikasz..."

Wcześniej tego nie miałem, frazy stały wysoko i sztywno jak po penigrze ;) Jak gogle zaczęło robić porządki to penigra nie pomaga. Mógłbym spytać jak żyć jak długo ??

Życia nie mierzymy ilością oddechów, lecz tylko tymi, które zaparły dech w piersi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności