Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

czyli kłamiesz bo nie można mówić czy pisać o czymś "trwały efekt" skoro problem 301 jest dość świeży.

Po prostu miałeś na razie szczęście i Cię nie zczyściło ale to zapewne kwestia krótkiego czasu.

U mnie podobne obserwacje, jedne 301 trzymają się kilka tyg i lecą, inne nieco dłużej ale też lecą. U większości sytuacja wygląda podobnie (piszę na podstawie analizy wypowiedzi z kilku tygodniu).

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Macie może tak cały czas ze pod danym słowem kluczowym raz jesteście w czołówce 1, 2 miejsce a raz nie ma wcale i tak w kolko. Dla mnie to zaczyna robić się chore losowe raz jesteś w czołówce raz nie. Czy jeszcze serpy tak wariują czy u was się już poukładało ?

Radzę Ci sprawdzaj sobie kopię swojej strony - kiedy był na niej bot G (patrz na godziny) - zrób sobie statystykę z kilku dni - to taka lekka podpowiedź

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

czyli kłamiesz bo nie można mówić czy pisać o czymś "trwały efekt" skoro problem 301 jest dość świeży.

Po prostu miałeś na razie szczęście i Cię nie zczyściło ale to zapewne kwestia krótkiego czasu.

U mnie podobne obserwacje, jedne 301 trzymają się kilka tyg i lecą, inne nieco dłużej ale też lecą. U większości sytuacja wygląda podobnie (piszę na podstawie analizy wypowiedzi z kilku tygodniu).

U mnie to samo ostatnio zauważyłem. Filtr, później 301 na świeżą domenę, po kilku tyg filtr na nowej domenie. Co ciekawe w NDW nowej domeny widać linki przychodzące z domeny starej - też tak macie ?

Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl

Mam wrażenie, że temat 301 jest chyba nie przez wszystkich rozumiany jest tak samo. Sam tez nie wiem czy dobrze rozumiem.

Piszecie tutaj o 301-jedynkach z normalnych domen czy zafiltrowanych bo to jest różnica?!

widocznie robicie jakiś "myk" bo zwykłe 301 nic nie daje

@pozycjonowanie - Ty co masz na myśli po filtrze czy każda domena nic nie daje?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności