Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

za granicą piszą o dużych zmianach w wynikach 16.08 - i być może to zapowiedż lub testy jakiś nowych algorytmów https://www.seroundtable.com/google-shuffle-possible-15583.html

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

A to może być jeszcze gorzej?

Wyniki sięgnęły dna... Ale zawsze coś może zapukać od spodu... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

dodawanie to jedna sprawa - a kiedy admin zaakceptuje i kiedy wpisy pojawia się w indeksie to druga sprawa. Na ahrefs w dziale new widać ile linków przybywa każdego dnia - jeśli nawet dla nas nie jest to naturalne 500 linków jednego dnia - to Google dopiero jest na to wyczulone

A co ma ahrefs do google ?

Ahrefs ma może 0,1% mocy obliczeniowej i łącza jakie ma gogle. Więc nie porównuj linków jakie widzisz tam, z tym co widzi robot gogla...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

jest dokładnie jak mówi soprano ... nawet 301 utrzymuje się dośc krótko.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

soprano -> masz rację. Ja też testuje różne rzeczy.

Jednak ja tylko piszę, że nie robił bym takich blastów na domenie docelowej. Wiadomo, jak mamy domeny "na straty" to można sie bawić ;)

To że wyskoczy w topy i sie utrzyma miesiąc/dwa to ja wiem ;) Ale też prawie na pewno wyleci po kolejnym updacie.

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

No właśnie nie do końca wyleci. Mam strony wbite może dwa miesiące temu (czyli po wielkim update) i elegancko sobie wiszą na topach. Domeny nowe na które posłałem ordynarnego blasta. Może i za jakiś czas wypadną ale może do tego czasu uda mi się odnaleźć "złoty środek".

Nie wiem czy macie podobne obserwacje. Do tej pory (po wiekim update G) miałem tak, że jak puszczałem blasta na świeżynkę, to z miejsca łapała ona filtra. W ogóle na żadną frazę nie chciała wskoczyć. I tak zapominałem o tych domenach aż do ostatniego tygodnia. Wtedy to zauważyłem, że niektóre z tych domen wskoczyły na swoje miejsca (do pierwszej dziesiątki). Tak jakby blast działał na nie z np. dwumiesięcznym opóźnieniem. Dla testów robiłem słabe frazy.

seowyszbanner.gif

soprano -> faktycznie teraz trudno robić testy stwierdzające coś ze 100% pewnością. Nawet na 10 domenach robiąc to samo efekty są różne.

A ma być gorzej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności