Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

@Soprano z ciekawości 2 miesiące każda z fraz, czy też w przeciągu 2 miesięcy każda fraz?

Chodzi mi o czas. Czy blast -> 60dni -> efekt, Czy blast -> do 60dni -> efekt

Nie wykonuje blastów na świeże domeny, stąd ciekawość.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

...no teraz to już tylko spokojnie czekać aż google skalibruje swoje przygotowane na "wielkie zamiatanie" algorytmy, niedługo będziemy się bawić na jeszcze lepszym levelu :D

haha - od pewnego czasu mam stabilne "zamrożone" pozycje. Cisza przed burzą i zrobi się jeb, jeb, jeb i po ptokach - znowu...

..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::..

Spokojnie, wytną i to, niedawno pisałem, że jednego po pijaku podpuściłem, teraz o tym piszą

https://www.seroundtable.com/google-penguin-warning-15577.html

Nie piszą jednak, że następny update, największy od 8 lat - ma głównie dotyczyć stron niezweryfikowanych w GWT. G. w ten sposób chce walczyć ze spamem i chce wiedzieć do kogo dana strona należy aby w razie czego podesłać notkę co jest nie tak na stronie. Oficjalnie będzie informacja, że aby mieć lepszy kontakt z webmasterami, pomóc im zadbać o zgodność ich stron z wytycznymi i poprawić jakość wyników wyszukiwania, które oczywiście mają być naj na najlepsze w historii wyszukiwarki Google we wszystkich krajach :) Wszystkie zaplecza, katalogi, precle bez właściciela pójdą się......j....ć z automatu.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

O tej domenie pracownicy Google już wiedzą, to tylko kwestia czasu aż wytną to, stawiam max 2 tygodnie

Daj spokój z tymi bzdurami... Oni wycinają... A pobieraczek stawia 10000 nowych spamów w tym czasie...

Jakoś nie mogą się pozbyć pobieraczka od lat... Wycinają, wiedzą, pracują nad tym... A szlamu z pobieraczka jest coraz więcej...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Wszystkie zaplecza, katalogi, precle bez właściciela pójdą się......j....ć z automatu.

Nie podoba mi się ta Twoja zapowiedź...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Wszystkie zaplecza, katalogi, precle bez właściciela pójdą się......j....ć z automatu.

Nie podoba mi się ta Twoja zapowiedź...

+1 :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

O tej domenie pracownicy Google już wiedzą, to tylko kwestia czasu aż wytną to, stawiam max 2 tygodnie

Daj spokój z tymi bzdurami... Oni wycinają... A pobieraczek stawia 10000 nowych spamów w tym czasie...

Jakoś nie mogą się pozbyć pobieraczka od lat... Wycinają, wiedzą, pracują nad tym... A szlamu z pobieraczka jest coraz więcej...

Chyba się nie rozumiemy, ja pisze tylko o tym co ma w domenie mil.pl, bo inne są prawie niewidoczne jeszcze. A spam z mil.pl widzisz już kilka lat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności