Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Za Ocenaem raz piszą, że ten duży update ma być za 2-3 dni, a inni znowu piszą, że nie będzie on wyglądał tak jak sobie wyobrażamy - jedno wielkie boom, tylko będzie składał się z kilku mniejszych updatów przez cały wrzesień. W każdym razie widziałem dzisiij niezłe przetasowania, kilkukrotnie strony zminiały pozycje, teraz jakby się uspokoiło, więc jest coś na rzeczy.

Sprawdzasz wyniki co 20 minut? Masz jakiś live monitoring? Swego czasu mówiło się, że powinno się brać pod uwagę zmiany na przestrzeni co najmniej tygodnia, a ja widzę że tu przerażenie z godziny na godzinę rośnie.

Świetnie widać jak szerzy się panika po pozycjonerach. Mam coraz więcej podziwu do Googla za tą taktykę uzwględniającą psychologię tłumu.

Tak na koniec - ludzie nie nakręcajcie się tak. Kto się zawczasu martwi ten się 2 razy martwi. Jak update ma być za 2 dni to i tak już nic nie zrobicie.

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdzasz wyniki co 20 minut?

Automaty do sprawdzania pokazuja bzdury, sprawdzam na oko ;P

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Czy ktoś z Was zaobserwował jakieś zmiany we wczorajszych wynikach? Na wielu stronach zauważyłem spadki i wzniesienia odbiegające od "zwykłych". Być może weszła jakaś aktualizacja...

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Nic poważnego nie było, monitoruję tysiące fraz.

hardkor ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja wczoraj zaobserwowałem coś bardzo dziwnego.

Wpisałem w google frazę x, wszedłem na pierwszą stronę w serpach, po wyjściu, ta sama strona była na 3 miejscu, a nad nią były jakieś inne. O co tu chodzi?

Ponadto zaobserwowałem wczoraj spadek w adSense zarobków o 50%, mam nadzieję, że to jedno dniowe zawirowania.

Czy ktoś z Was zaobserwował jakieś zmiany we wczorajszych wynikach? Na wielu stronach zauważyłem spadki i wzniesienia odbiegające od "zwykłych". Być może weszła jakaś aktualizacja...

U mnie żadnych szaleństw nie było. Większe zawirowania zaobserwowałem między 31.08 a 02.09, ale wszystko się ustatkowało.

Za Ocenaem raz piszą, że ten duży update ma być za 2-3 dni,

My czyli Polska, jesteśmy inaczej traktowani przez G niż kraje za oceanem.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ale panikę siejecie znowu. Współczuje podejścia bo to przecież można się choroby nerwowej nabawić

Uprzedzałem :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności