Skocz do zawartości

Google robi porządki?

szfab

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem art mówiący o tym że ostatni update był 6 września.

Tak Urojony.... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mówiłem by sprostować jeśli się mylę.

Prostuję... Update urojony...

czyli raczej Ci, co mówili, że update będzie cały wrzesień małymi partiami, a ostatniego dnia tylko czyszczenie xrumera, dobra dzięki wiem już który z moich informatorów jest najbliżej źródła ;P

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Update będzie na 99 koma 9% w weekend :D

Jak widać, najchętniej "dotyka" soboty kiedy pozycjonerzy mają wolne... :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Ale miesza,...... idę strzelić głębszego

Sory ale ja nie widze sensu sprawdzania pozycji co 30min..

to naprawde komus sie przydaje? do czego jesli mozna ?

skoro update sie zaczol to jutro rano zobaczymy wyniki, poczekamy kolejne 12-24 h i powinno sie ustabilizowac - przynajmniej jesli chodzi o serwery google do zwracania wynikow naturalnych.

Wtedy mozna plakac albo sie cieszyc ewentualnie :D

po co teraz? :D sory jesli nie kumam ale nie znam odp na to pytanie :D

To wymówka, usprawiedliwienie przed samym sobą zamiłowania do whisky :P. Jeżeli chodzi o update..... zobaczymy jutro z rana, póki co większych zmian nie widzę.

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Żadnych zmian nie widać w PL, standardowe wahania, poczekajmy do 22.00, wtedy 8h mija od 14.00, kiedy to się zaczęło

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ci, co mówili, że update będzie cały wrzesień

To już przypomina Samosię... Tak update jest przez cały wrzesień co 30 sekund... :D

Ja na razie zaobserwowałem...ciszę ogromną :) wahania są, ale nic szczególnego i na razie nie ma co siać paniki choć nie monitoruję tysięcy fraz :P

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

I jak tam Panie i Panowie? Celowo wstałem koło 5 rano żeby zbadać temat przed telefonami od niezadowolonych klientów, ale widzę, że bez większych zmian, więc znów sobie z nikim nie pogadam...

Niektórym to widzę naprawdę we łbie się popier.... Wstawać o 5 rano i robić ciągle w tym temacie wiochę.

Coraz bardziej podziwiam Googla za to co zrobił od czasów Pingwina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności